5 december 2010

Kerstmarkten: KeulenVorige dinsdag gingen mama en ik naar Keulen. We keerden ook heelhuids terug (oef, oef, we werden niet gebombardeerd).

Het was een geweldige dag waarbij we prachtige kerstkraampjes en leuk versierde winkels zagen. We aten typische Duitse kost zoals zuurkool en gepofte kastanjes. En we dronken gluhwein. Dit jaar hadden we veel geluk, alles was bedolven onder een sneeuwtapijt.

De dag vloog om (en dat mag je letterlijk nemen). Bepaalde winkels hebben we moeten overslaan en de laatste kerstmarktjes waren een maratonloop.


Eén kraampje maakte mijn hele dag goed. Een lieve vrouw verkocht prachtige lintjes aan een euro/meter. Hier kon ik niet aan weerstaan! Als kers op de taart kreeg ik wat overschotjes gratis mee naar huis.

Volgend jaar gaan we zeker terug!

ps: Liesje, bedankt voor de adresjes.. Ik zag ze te laat, maar bewaar ze voor de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Ik maak voor je wel eens een blogberichtje met al mijn hipste adresjes in Keulen. Keulen is echt een zaaalige stad! mmm, mooie lintjes. Het zwarte met de hartjes en de madeliefjes herken ik, mijn mama had daar vroeger eens een rokje voor me mee afgeboord,nostalgie! Prachtige vondsten!

    BeantwoordenVerwijderen