28 februari 2011

Geluksdag. (met extra awards)

Whoehoew! Het was vandaag mijn geluksdag..Ik won een dvd van Slumdog Millionaire via de Standaard en ik kreeg vandaag mijn eerste award van Jolarty! Haar blog is een blog vol leuke juwelen, naaiselideeën en handige tutorials!

Ik heb de eer om deze ward door te geven aan drie (tot vijf) anderen. Zij moeten minder dan 300 volgers hebben. Zo komt hun blog een beetje in de kijker!Hier zijn ze dan:

La fille Hella:

Deze blog ontdekte ik zo pas. Ik heb er dan ook de hele avond op rondgekeken. Ongelofelijk, wat zo een jong meisje al allemaal kan! Ze tovert haast elke week prachtige jurken en rokjes te voorschijn.

Villa Lisa:

Een blog die ik al volgde toen ik er zelf nog geen had! Je vind er knappe voorbeelden, handgemaakte dingen en flockfolie-ideeën. Als je honger hebt, kan je terecht op haar receptenpagina. Bekijk ook eens haar blogachtergrond.. die maakte me helemaal blij!

MaandagDaandag

Hier kan je het leven volgen van Daan en haar drie schattige kindjes (binnenkort 4). Ze maakt prachtige stempels, al vraag ik me af waar ze zulke grote stempelvellen koopt en met welke inkt ze drukt. Elke week vind je een tekening van ‘deze week zag ik..’. Meelezen is verslavend.


Eigenlijk wou ik meer dan drie awards uitdelen, want er zijn nog veel meer andere blogs die ik ook volg! Hopelijk kunnen jullie hier nog veel inspiratie opdoen! Liefs...

(EDIT) Ha! Ik ontdekte dat ik maximum 5 blogs mag nomineren. Aldus kan ik nog twee extra mensen gelukkig maken :) Ik voelde me al de hele dag schuldig wat de anderen wel niet van mij dachten, omdat ik hen niet nomineerden.. De extra twee nominaties gaan naar:

Mariken en Jef:

Lees hier over Mariken en Jef. Je ziet hier vooral leuke naaisels! We bezitten net evenveel volgers en we gaan elk jaar naar hetzelfde folkfestival. :) Ohja, zo lief: ze heeft me in haar bloglijstje staan. Meer moet dat niet zijn!

Twee Meisjes:

Lanceerde fotokabien een geweldig initiatief! Maakt leuke stempels en doet creatieve dingen met stof...

(Eigenlijk wou ik ook nog een award uitdelen aan zilverblauw, maar ik vind geen aantal volgers terug)

5 opmerkingen:

 1. Proficiat met je award!
  Groetjes van Saartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha, leuk. Bedankt. Ik zal er zeker nog wat mee doen en naar je teruglinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah wat lief en leuk! Dank je wel :-) Ik zal de award volgende week doorgeven.

  Grote stempelrubber vind je bij Schleiper.com en bij dekwast.nl vind je heel mooie stempelinkt van Stazon, ze verkopen daar ook linoblokken waar je stempels mee kunt maken en linovellen. Ze gutsen wel een stuk moeilijker en geven ander resultaat maar absoluut ook tof om eens uit te proberen.

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh, weer veel te laat gezien natuurlijk.
  Dikke mercie!!! Ik vrees alleen dat ik er dit jaar op het folkfestival niet ga bij zijn.... Het babymonstertje komt omstreeks die tijd!

  BeantwoordenVerwijderen