17 mei 2011

Circo Paradiso: zee in zicht!

Deze en volgende week leef ik onder water. Diep, bij de lampjesvissen en tussen blonde zeemeerminnen, kussende vissen en stoere piraten. Na twee dagen onder zee, heb ik al prachtige dingen zien voorbij komen. Nu ja, we zijn ook van zonsopgang tot zonsondergang bezig om alles een mooie plaats te geven!

Want, in het weekend van 27 tot 29 mei kan jij ook even met ons onderduiken. Zelfs kinderen die nog geen zwemervaring hebben, mogen mee! Kom je ook kijken naar het prachtige spektakel? Samen met 2000 leerlingen van de tekenacademie van Heusden-Zolder en omstreken maakten we een waterwereld na in het cultuurcentrum De Muze.

Net dat weekend kan je ook gratis! genieten van een beach cocktailbar, Kapitein Winokio!!!, Jan De Smet, een bijzondere kermis, wat theater en tot in de late uurtjes draait een DJ leuke muziek. De tentoonstelling zelf loopt erna nog door..

Ben je nieuwsgierig? Hier vind je meer info!
Kijk hier of hier voor een impressie van vorige tentoonstellingen.

Ohja, ik ben er ook :)


4 opmerkingen:

 1. Oh, dat klinkt leuk!!! jammer dat het in Belgie is...en wij dan net in Berlijn zitten...Oh, ik wens je heel veel plezier..enne jij maakt toch fotos voor ons?!
  :o)
  Groetjes,
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Heb jij de illustratie gemaakt voor het affiche?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Jacq. : helaas niet, dat deed een collega van mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet er ontzettend leuk uit, veel plezier alvast, krijgen we nog een verslag hoe het was?

  BeantwoordenVerwijderen