In Parijs leerden we de kneepjes van het vak, van echte Italianen. Ze leerden ons pasta koken a la Mama Miracoli (al kenden de Italianen haar niet).
Eenmaal thuis maakten we de pasta zelf. Er lag een plezierig feestje in het verschiet, anders hadden wij er ons nooit aan gewaagd. Nu ja, een mens wil soms toch ook eens scoren!
Naar een recept en een geruststellend woordje van haar. Deze madam weet hoe het moet. Wij hadden echter geen pastamachien, maar dat deerde niet. Het ging vlot.. laten we zeggen, het ging nog vlotter toen het lief -met spierballen aan zijn lijf- begon te rollen met de deegrol.
De pasta werd gekookt, gekruid (met basilicum, tomaat, mozzarella, olijfolie en parmazaanse kaas) en gesmaakt!
Hmmmm! :)
BeantwoordenVerwijderenHmmm, lekker!!!! Maar wel een hele karwei!
BeantwoordenVerwijderenZiet er super uit!
BeantwoordenVerwijderen