26 september 2011

Anton leert mij toveren!

Het lief en ik gingen naar het boekenfestijn in Hasselt (zeker een aanrader!). Ik grabbelde het tof boek 'Meneer Rene' van Leo Timmers uit de grote stapel. Zag ook nog wat fleurige plakbandrolletjes, een figuurpons en een stempelkussen liggen (dat, na thuis geopend te hebben, er uitgedroogd uit zag).

En heel toevallig kruisten Anton en ik elkaar. Hij nog netjes ingepakt. Ik liet een vreugdekreetje. Het boek 'Anton kan toveren' van Ole Konnecke wou ik al zo lang, omdat ik het verhaal echt super grappig vindt! Ik had extra geluk, want Anton zelf zat bij mijn boek ingesloten.  Geniet zelf even mee van het grappige verhaal...

Uiteraard liep ik ook wat dingen mis, door mijn eeuwige twijfel! Zo had ik graag het boek 'In het bos van de Luiaard' en het dierenboek van Charley Harper gekocht. Nu ja, je vind ze nog in de winkel, maar wel veel duurder!2 opmerkingen:

 1. O ja, Anton is zoo grappig hé! Ik heb daar ook al veel succes mee gehad in mijn klasje! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik ben een beetje jaloers, zeg ;o)..Anton is geweldig…wij hebben hier ook nog een boekje van/met hem waarin je zelfs een beelden kunt tekenen..
  Veel plezier met Anton en een fijne week!
  Groetjes,
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen