3 september 2011

Terug van weg geweest!


Het was hier even stil, maar nu ben ik terug. De laatste week van de vakantie deed me echt deugd!

Ik trok samen met wat vrienden naar de Stage voor Traditionele Volksmuziek in Gooik. Hier leerden mijn trekzak en ik mekaar -in 5 stagedagen- beter kennen. Mijn leraar was Toon Van Mierlo (alom bekend in de folkwereld). De stage is zeker een aanrader: familiaal, super gezellig, lekker eten en goede lesgevers!

Daarna trokken we met een deel door naar Boombalfestival. Het grootste folkfestival van België. En gedanst dat we daar hebben :) Het was natuurlijk slecht weer en dat maakte het soms wat koud. Maar toch beleefde ik een leuke tijd!


Gisteren schreef ik me, na 10 jaar, officieel terug in bij de muziekschool in Genk (Limburg). Daar hebben ze namelijk een folkafdeling met trekzak, doedelzak en draailier. Ik volg les bij Pascale Rubens en kijk er al super erg naar uit!

Sinds deze week zijn de tekenlessen ook gestart! Ik was blij om bekende gezichtjes weer terug te zien. Wat heb ik de leerlingen gemist! De nieuwe leerlingen leken allemaal schatjes. Vooral de meisjes met staartjes en twinkeloogjes. :) Nu ja, ik ben gewoon gelukkig met ze allemaal! Want met klasjes moet je soms echt geluk hebben en dat heb ik!
6 opmerkingen:

 1. amai, plezant ! Hoe grappig ! Ik ken Pascale Rubens nog van onze scoutsgroep (Pater Damiaan)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben er ook 2 keer geweest. Supersfeertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Veerle: grappig!
  @Tistemie: Echt hé.. ik vond het erg dat de les gedaan was op de laatste dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja volgend jaar. manlief gaat doedelen en ik hoop dat het oudste kindje ook iets wil doen, dan kan ik genieten met de twee jongens ; )

  BeantwoordenVerwijderen