23 oktober 2011

Een mededeling voor jullie!


Lieve lezers, volgers & stempelliefhebbers,


Ik herinner me nog de eerste keer dat ik een stempel sneed voor iemand anders. Met een bang hart deed ik deze op de post. Bang, een beetje faalangst. Zou de stempel de reis overleven en voldeed het geheel aan de klant zijn verwachtingen? Bij elke nieuwe mail dacht ik aan klachten en opmerkingen, maar die bleven gelukkig uit (en nu hou ik even hout vast..).

Tot mijn grote verbazing groeide mijn aantal volgers tot getallen, die ik nooit had durven dromen! Ik kreeg veel appreciatie voor mijn werk en jullie dachten zelfs mee. De stempelverzoeken bleven groeien; de éne voor een verjaardag, de andere voor een geboorte of voor de liefste juf. En daar waren veel creatieve ideeën van jullie bij, die andere volgers inspireerden. Veel stempels gingen/gaan hier de deur uit en mijn eerste mannelijke klant is zelfs een feit.

Maar, soms moet je gewoon eens aan jezelf denken. Hoe moeilijk het ook is! Na 7 maanden stempels snijden, ga ik mijn stempelprijzen een beetje verhogen. Zo hou ik er zelf wat (meer) aan over.

Ik heb me bevraagd bij vrienden, collega’s en familie. Wat zouden zij extra willen geven voor een stempel? Na lang en diep nadenken kwam ik tot het volgende besluit: voor een naamstempel wordt het 9€, een figuurstempel zal 10€ kosten en de combinatie van een naam en een figuurtje, 12,5€.

Ik hoop dat jullie, ondanks de verandering, nog even positief, lief en creatief blijven! Laat gerust weten hoe je er over denkt.. Mijn leven heeft door jullie een fantastische wending gekregen waarvoor ik jullie geweldig dankbaar ben!

Hou jullie alvast klaar voor nieuwe stempelpret!


Liefs,

Karen

Ps: aan diegene die al een bestelling plaatsten en nog op hun stempel wachten – de vorige prijzen blijven bij deze stempels geldig voor jullie!

13 opmerkingen:

 1. je stempels zijn dat zeker waard hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Tistemie: oef :) Is toch moeilijk vind ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handgemaakt is altijd veel werk en materialen zijn ook niet goedkoop. Dus ik vind het heel logisch als je meer vraagt en mijn inziens zijn deze prijzen zeker redelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je doet dat allemaal zeer goed Karen! Ik bewonder je ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ma doen jong! da ga je zeker nog verkocht krijgen :)
  ik ga der binnenkort ook ene bestellen, ma moet nog denken over een figuurje :)

  PS ik dou een kleine give away! altijd welkom om eens te komen piepen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zeker geen probleem, Karen! Elke stempel is uniek, dat kan je nergens kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je stempels zijn super!
  Geen nood. Ik ben nog altijd van plan om nog stempels bij te bestellen. Ik zal je dit jaar nog een mailtje daar voor sturen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. groot gelijk! Wij vonden ze eigenlijk al vrij goedkoop! Dus je mag dit zeker verhogen! Als je ziet wat voor een prachtig resultaat je maakt...!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een prima prijs, je besteed er ook al je tijd en aandacht aan en men krijgt er een uniek handgemaakt kado voor...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prijzen vastleggen is altijd moeilijk... maar ik vind dat handwerk dat ietsje meer mag kosten hoor!! Ieder stukje is uniek op zijn eigen manier!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Groot gelijk! En voor die prijzen zal één ieder (nog) een stempel kopen! Alles wordt trouwens duurder.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. AAAAAH chips ik heb je pas net een weekje ontdekt:(

  Maar ach ik begrijp het ook wel

  BeantwoordenVerwijderen