2 oktober 2011

Secret Santatess-secret-santa
Dit jaar verblijdt Tess ons weer met het geweldige concept Secret SantaOok dit seizoen kun je je inschrijven om rond de kerstperiode aangenaam verrast te worden met een extra geschenkje van een nobele onbekende uit de blog- of flickrwereld. 
Je kan je hiervoor bij Tess inschrijven tot 31 oktober. Bij je inschrijving stuur je ook een moodboard mee, van wie jij bent, dingen die jij graag ziet en dingen die niet bij jou passen. Daarna krijg je een andere blogger toegewezen, waarvoor jij de Secret Santa bent. Wie je gaat verblijden wordt bepaald door het lot. Voor deze persoon stel je een creatief cadeautje samen t.w.v 10 euro. Uiteraard kan het moodboard van die persoon je daarbij helpen!
Rond 20 december word je zelf verrast met een pakketje van een andere blogger! Meer weten? Bezoek Tess haar blog! Ik teken dit jaar alvast in.

2 opmerkingen:

  1. Oh wat leuk!!! Ik zou er zo aan mee willen doen... maar ik organiseer zelf al een advent-swap: 24 cadeautjes voor een ander verzamelen. Maar wel leuk om te 'volgen'.
    Liefs Carolien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amaaai, ik hoop dat gij mij krijgt en een stempel maakt voor mij! Zonee, is dat toch wel echt het teken dat ik er eentje zal moeten bestellen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen