19 december 2011

De laatste kerstcadeautjes van dit jaar..

Het is hier echt winter. Je kan dat ook zien aan de foto's van de stempels. Ze zijn een beetje killer. Ik moet me echt in alle bochten wringen om toch maar een 'goede' belichting te krijgen. Al hou ik meer van de warme sfeer die de stempels in de zomer hebben, deze foto's hebben ook wel iets! Gelukkig blijven de stempels op zich gewoon hetzelfde.

De eerste stempel die je hier ziet is die van Hana Rosas. Zij heeft een juwelenwinkeltje en wil deze stempel daarvoor gebruiken.
De z(H)and & glas stempel is ook voor een creatieve dame. Je kan in haar winkel prachtige sierraden vinden, die ze zelf uit glas gemaakt hebben.

Naast de winkelstempels maakte ik ook wat cadeautjesstempels, voor onder de kerstboom! Zo krijgen Katrien & Filip en Stefanie & Bram binnenkort hun eigen stempel cadeau. Deze stempels zijn een ex Libris of te wel een stempel om boeken te kenmerken.

De vier volgende stempels en de laatste stempel zijn ook cadeautjes voor kerst of voor bij de nieuwjaarsbrief.

Juf Charlotte wordt ook verwent door één van haar leerlingen. Zij krijgt ook voor kerst een persoonlijke juffenstempel cadeau. (Heeft zij even geluk!)

Tenslotte zie je nog twee stempels voor het juwelenwinkeltje van Helena Juwelen!
1 opmerking: