24 april 2012

Het beest in mij!

Twee weken lang is het hier verschrikkelijk druk. Maar natuurlijk niet voor niets! Elke dag komen we met het lerarenteam samen om de tentoonstelling 'het beest in mij' op te bouwen. In de weekenden wordt er druk gerepeteerd voor de beestige modeshow van de middelbare graad. Woon je kort bij Heusden-Zolder? Kom dan zeker eens een kijkje nemen!

Liefst 2000 kinderen en jongeren van de tekenacademie uit Heusden-Zolder, Beringen, Houthalen-Helchteren en Tessenderlo hebben hun tanden gezet in de creatie van beestig avontuurlijke kunstwerken. De tentoonstelling ‘Het beest in mij!’ neemt je mee naar een bonte wereld vol paradijselijke vormen, wilde emoties en verleidelijke kleuren. Je kan er genieten van oogstrelende en gewaagde kunstwerken rond het thema van fauna en flora. De expo is gratis te bezichtigen van 4 mei t.e.m. 20 mei ’12. 

De modeshows zelf zijn helaas al uitverkocht!
Tussen de muziekles en de opbouw door, maakte ik nog wat stempels klaar!

Eéntje voor juf Anita.
Eéntje voor Kaat!, die erg mooie dingen naait. 
Eéntje voor Febe's communie, een super mooie tekening!
Eéntje voor Jaspers geboorte.3 opmerkingen:

 1. Ik wens je heel veel succes met 'het beest in mij' en je doet een lach verschijnen op mijn dochters gezicht...haar tekening als stempel zien...ze is er preus mee :) BEDANKT!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kijk al uit naar de foto's van heusden-zolder, die van de zee waren zo mooi!
  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik zelf zit ook op die tekenles ik weet nu al dat het zoals elk jaar super wordt !!!

  BeantwoordenVerwijderen