2 april 2012

make-over en fotoshoot

Ik won een spelletje bij de Hema en mocht drie vriendinnen mee nemen naar Amsterdam, voor een make-over en fotoshoot! We kwamen aan in een prachtige, witte studio met luxe zeteltjes. En een team van zeker tien mensen, allemaal voor ons.

Ons idee van de dag was drie uur, toch duurde het zeven uur lang. Uren lang werden we opgemaakt met honderden verschillende borsteltjes en laagjes make-up. Onze haren werden wel tien keer opnieuw gedaan. Zelfs onze tenen werden gelakt (blauw)! Het was wel leuk, want het waren natuurlijk allemaal professionele mensen die ons 'aanpakten'. Ik liet zelfs mijn froe ('pony' in het Nederlands) knippen door Daan.

De kleren hingen voor ons netjes klaar. Nu ja, voor mij dus een fluo oranje bikini. Want 'daar stonden mijn lange benen zo mooi in'... En, ook hakken van 15 cm hoog. waar ik bijna op omviel  Nooit meer, draag ik zulke schoenen! Toen we eindelijk klaar waren, om op de foto te gaan, werden onze armen en benen nog geschminkt. ik ben namelijk een bleekscheet en een blauwe koukleum

Eénmaal de shoot bezig was moesten we een beetje swingen op muziek. Ook wel vrij moeilijk omdat we ons evenwicht haast niet konden bewaren op de hoge hakken! En dan moest je nog zorgen dat je haar 'waaide', dat je je benen niet mocht plooien en dat je kin naar beneden bleef. Terwijl tussen elke foto de visagist je haar terug juist legde en je bij schminkte!

Een hele belevenis! En als de foto meevalt -ja, we komen in een magazine- zet ik ze misschien wel online.

10 opmerkingen:

 1. Plots 10 jaar ouder precies ook! Wat raar om je met zoveel make up te zien! Vind je leuker naturel hoor! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een transformatie. Lijkt me leuk om 1 keer te doen, maar ik ben niet zo voor make-up. Ik vind je ook beter zo naturel :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai Karen!
  Wat moet dat een ervaring zijn! Lijkt me erg leuk om zoiets te winnen. Voelde je je nog wel jezelf na afloop?
  En het belangrijkste: wat maak je mooie dingen!
  Fijne dag,
  Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw, zalig zo'n verwendagje! Ookal zou het resultaat dan niet echt je ding zijn, dan nog is het fantastisch!
  Ik vind je haar echt leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Karen, ik had je bijna niet herkend! Vind het wel super!! En ik denk dat je veel plezier gehad hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waw, dat moet superleuk geweest zijn!
  Wat een mooi kapsel! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Boemeke! Ziet er wel leuk uit, zo eens voor één keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. amai, niet te geloven, volledig onherkenbaar....maar ik vind de échte Karen toch het mooist! 't zal wel een superbelevenis geweest zijn die nog lang in je geheugen gegrift zal staan :-)

  BeantwoordenVerwijderen