18 april 2012

Tromgeroffel: de kaartjes zijn er !

In maart vroeg ik jullie om kaartjes-kies-hulp. En, wat lief van jullie, ik kreeg 23 reacties op deze blog en ook nog een hoop op facebook! De uiltjes waren jullie grote favoriet, gevolgd door de robot.

Na lang twijfelen, wikken en wegen en kleuren kiezen, waren ze klaar! Drie kaartjes die ontstonden uit een stempel.

De gevaarlijke, blije krokodil kan je gebruiken voor alle 'Hoera'-gelegenheden. Zo wel voor een 'Hiep Hiep Hoera!', als voor een 'Hoera, samenwonen!', maar ook voor een 'Hoera, een rijbewijs!' of voor 'Hoera, geslaagd!'. Hij is een beetje een verrassing.. jullie zien hem hier voor het eerst!
De lieve robot -met het hart op de juiste plaats- maakte ik ook voor feestelijke momenten; een communie, een verjaardag, een geboorte of een huwelijk. Er kunnen nooit vlagjes genoeg zijn!

De twee uiltjes, mijn eigen lievelingen, bij volle maan. Dit rustige kaartje .. voor een liefdesbriefje, een warme boodschap of een steuntje in de rug. 

Persoonlijk vind ik dat het uilenkaartje ook past voor een condolatie/innige deelneming. Wij kregen ook eens een illustratief kaartje bij een overlijden. Ik vond dit erg mooi tussen alle andere kaartjes.

Ook leuk en origineel, alle kaartjes hebben een fleurige achterkant! Met natuurlijk veel plaats voor je persoonlijke boodschap.
De kaartjes zijn voor het eerst te koop op één vierkante meter! Wees gerust, van deze heb ik er wel een hele hoop! 

Niet vrezen, bloglezers. Nadien zullen ze ook te verkrijgen zijn via deze blog.

11 opmerkingen:

 1. wauw, heel leuk gedaan, ook die achterkant! en die krokodil is ook super! en inderdaad handig om er enkel hoera op te zetten, zodat je ze voor meerdere gelegenheden kan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oe, nog een vraagje, waar heb je ze laten drukken? ergens online of gewoon bij een drukker? ik plan namelijk ook ooit een lading kaartjes te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 3 geweldige kaartjes! Met een krokodil kan je nooit iets misdoen in mijn ogen (ik spaar ze), maar de uiltjes blijven mijn favoriet. Tot de 22ste!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel tof Karen. Ben al benieuwd om ze zondag in het écht te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De hoera-kreet van de krokodil kan niet mooier klinken. Wat zijn ze heerlijk geworden. En wat dagen ze uit om zondag toch de verre afstand te overwegen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ...kassa, kassa,...hier is al een klant!!!!!!!!! tot zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waw ze zijn fantastisch...dat zal een succes worden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn ge-wel-dig mooi en echt af met de mooie achterkanten! Die gaan als zoet broodjes verkopen!

  BeantwoordenVerwijderen