15 april 2012

Van Katoen!

Al maanden stond deze heugelijke dag in mijn agenda omcirkeld.  Ze vroegen me zelfs om een workshop te geven. Maar, zaterdagen geef ik les. zucht, ik keek natuurlijk over de vakantie heen

De dag was fantastisch, wel druk natuurlijk! Ik zag madama ZsaZsa herself. Ook Elza D. pronkte in al haar schoonheid. Ik zwaaide nog, maar het mocht niet baten. 

Met open armen werd ik bij de stempelworkshop ontvangen door Ton.Bouton en Twee Meisjes. Ik kreeg zelfs een bestempeld koekje. Even kreeg ik rood op de wangen toen ik voorgesteld werd als dé 'Karen.Stempels'.. whaha, juist zoals een BV!


We kwamen van ver, even dachten we dat het vrijdag de 13e was. Op de heenweg was zo wel Brussel als Antwerpen versperd. Na een drie uur durende rit kwamen we toch nog aan. Ha, en omdat we een heel eind reden kregen we 100% Gent in onze schoot geworpen.

Als je zo ver weg van huis bent, kom je natuurlijk gekend volk tegen. Zoals Mirafty, Yane, Prutsen en Hella!

Tenslotte zag ik ook mezelf, Karen.Stempels. Want het zakje dat ik kreeg bij aankoop van wat speldjes, was bestempeld met een zeer schoon iets

7 opmerkingen:

 1. Wauw!
  Kei tof die zakjes mét stempel van jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren pech dat ik je niet zag, veel te veel volk, maar dat maken we goed op 1m² hé !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi ik was er bij!!! allez bij het bv - momentje van de dag hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, ik ben het nog niet gewoon hé ;)
   hopelijk heb je een schone stempel gemaakt!

   Verwijderen
 4. Dus mijn comment van hierna had dus hier moeten belanden ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zo jammer dat ik je niet gezien heb. Zal ik het heetst van de strijd geweest zijn. 20 vrouwen onder de duim houden is niet niks hè. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen