26 juni 2012

duizend-en-één-nacht

Ik heb zo van die vrienden.. 
Zoals je kan zien, vormen we samen een bandje. Drie trekzakken en een doedelzak, het past perfect. In onze dromen zien we ons later al op een groot podium staan. ;)

En zo verzinnen we soms nog van die leuke dingen. Zoals een groot droomhuis, voor ons allemaal. Al moeten de wederhelften daar nog mee instemmen. Of we beelden ons in dat we voor een keertje enge monsters zijn.

Ieder van ons heeft een specialiteit. Zo is de ene een echte kokkin en maakt ze heerlijke cocktails mét diepvriesfruit. De tweede is super in het verzenden van troostpakketten en in fimo is ze de beste! De derde is een specialist in alles wat betreft 'snoepjes' en hij is een goede danser.


Mijn vrienden zijn de liefste. Ik zou ze nooit meer kunnen missen! 
Het straffe is, dat één ervan zo zot is om met mij op reis te gaan. En nog wel ver van huis ook! hopelijk kan ze het uithouden met mij

We kozen het land van duizend-en-één-nacht. Het land waar sprookjes uitkomen!  Een lekker warm, Noord-Afrikaans land.

Heb je onvergetelijke tips voor ons over Marokko of welbepaald Fez? Schrijf ze zeker neer!

4 opmerkingen:

 1. de souks, een walhalla voor handmade-lovers! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt heerlijk, geniet ervan Karen! En doe super veel inspiratie op tussen al die stralende kleuren daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh geweldig! Mijn mama is er een paar weken geleden geweest, maar ze is eigenlijk enkel echt gaan stappen (bergbeklimming) dus ik denk niet dat ze echte tips heeft. Sowieso is de sfeer daar helemaal geweldig. Ohja ze heeft er ook genoten van een echte hammam :) (schrijf ik dat juist?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. P.S. Natuurlijk ook heel veel plezier daar he, ik vergat het bijna te zeggen! En ik ben er zeker van dat die vriendin u niet beu zal worden ;-)

   Verwijderen