5 september 2012

post!

De nieuwe stempels die ik maakte zijn intussen de post al op! Dat ging snel..

Bij mijn thuiskomst, na mijn vakantie, kreeg ik ook een hoop post toegestuurd! Gewone, witte enveloppen, maar ook hele leuke versierde enveloppen en enkele pakketjes! Leuker thuiskomen kan gewoonweg niet...

Toen ik de give-away van Besjes niet won, stelde ze gewoon voor om voor mij ook zo een leuk beursje te maken. Ik kreeg er ook nog een boekje bij. Er ligt hier al iets klaar voor haar om terug te sturen..

Bij petits pirates won ik een -geheel toevallig- een bijhorend zonnebrilzakje! Op haar blog vind je ook hoe je zelf een knipzakje kan maken.. Ik ben ook helemaal verliefd op het petit pan-stofje!

La Vie d'un Rêveuse stuurde me enkele leuke uilenpostkaartjes, toen ik haar give-away won! Ze zijn inmiddels al in gebruik.

Als laatste kreeg ik een verrassing uit het verre Japan. Het is van een lief iemand die ik niet meer vaak ga zien, maar wie toch nog aan me dacht! Het boekje is een Japans knutselboek, met origami en stempels!!

5 opmerkingen:

  1. Zoveel leuke dingen, die moet je verdiend hebben. Veel plezier ermee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kreeg je de deur nog goed open toen je thuis kwam en alle post op je mat had? Die kaart met uiltjes erop is heel schattig zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te horen dat ze goed zijn aangekomen! :)

    BeantwoordenVerwijderen