19 februari 2013

Stempels: een mededeling.


Lieve lezers, volgers en stempelbewonderaars,


De eerste keer dat ik een stempelbestelling kreeg, maakte mijn hart een sprongetje. Eindelijk kon ik mijn droom waarmaken; prachtige stempels snijden, ze mooi verpakken als kleine cadeautjes en mensen gelukkig maken.

Nog steeds krijg ik veel appreciatie voor mijn werk. Ik wordt gevraagd om gastblogs te schrijven, mocht een stempel ontwerpen voor Moosmade, kwam in een tijdschrift en stond zo nu en dan op een marktje. Mijn stempels zijn zelfs op dit moment te bezichtigen op een tentoonstelling. nu dat boek nog ;)

Het doet me goed om steeds weer positieve en enthousiaste mailtjes te krijgen. Om te zien welke prachtige dingen jullie met mijn stempels maken. En hoe ik soms iets heel bijzonder kan betekenen!

Nog steeds snij ik stempels met even groot plezier! Toch spartel ik soms een beetje, als iemand die nog net boven water komt en soms kopje onder gaat.

Liefst zou ik dag en nacht bezig zijn met mijn stempels. Maar, ik had ook een tweede grote droom. De droom van tekenles geven, van juf zijn voor een klas! En ja, deze droom ging ook in vervulling. Ook stond hier opeens –al had ik dat ook nooit durven dromen- een lief voor de deur! Ik moet mijn tijd dus een beetje verdelen.. :)

Ik vind het zelf niet kunnen, dat je té lang op een reactie van mij moet wachten. Als je popelt om een stempel te bestellen, moet die blijheid blijven totdat hij in de brievenbus zit. Maar een snelle service is soms moeilijk, als er een honderdtal mailtjes in mijn mailbox wachten.

Daarom nam ik na lang overwegen het besluit om mijn stempelprijzen een beetje te verhogen. Zo gun ik mezelf wat meer rust en kan ik jullie (hopelijk) een betere service bieden!

Mijn leven heeft door jullie een fantastische wending gekregen waarvoor ik jullie geweldig dankbaar ben! Ik hoop dat jullie, ondanks de verandering, nog even positief, lief en creatief blijven! Laat gerust weten hoe je er over denkt.

En hou jullie alvast klaar voor nieuwe Karen.Stempels!


Liefs,

Karen

Ps: aan diegene die al een bestelling plaatsten en nog op hun stempel / een reactie wachten – de vorige prijzen blijven bij deze stempels geldig voor jullie!

25 opmerkingen:

 1. Wat een mooi succesverhaal! Fijn dat het zo goed loopt allemaal en dat je je droom waar hebt kunnen maken. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Karen.Stempels! Wens je ook een wat rustiger vaarwater toe ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel dromen die uitkomen! Zalig om te lezen! Ik ben zo blij voor je. Het is een goede beslissing om je stempels wat duurder te maken. Je steekt er zoveel werk in en ze zijn het zeker waard! Ik blijf een trouwe fan en kom zeker nog eens af met stempelopdracht (zonder kleine lettertjes) ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alle begrip voor deze beslissing. Alleen mij maak je nieuwsgierig met de opmerking " nu dat boek nog". Ben ik een opmerkzame lezer en wil dit zeggen dat er een boek in de maak is en dat we dat binnenkort of verderweg mogen verwachten? Dat zou ik wel leuk vinden. Ook al is het wishfull thinking zowel voor jou als voor mij, ik hoop dat het waar is.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het is voorlopig maar wishfull thinking, maar dat kan geen kwaad.. denk ik ;)

   Verwijderen
 4. Groot gelijk! Mensen betalen gerust wat meer voor dingen die met liefde gemaakt werden ... Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dream Big - en het is bij jou allemaal nog uitgekomen ook!! Heerlijk, omarm het en geniet ervan. (en daar hoort die prijsverhoging ook bij).

  Werknemers hebben (over het algemeen) ook loonsverhogingen eens in de zoveel tijd en ik vind het niet meer dan logisch dat dit ook telt op de produkten die jij aanbiedt.

  Dus mijn mening?.... boek: JA! ;)

  Ennuh..ben benieuwd naar de nieuwe Karen.

  Fijne avond en warme groetjes, Mim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Mim!
   Over dat boek kan ik voorlopig enkel dromen, maar als je niet droomt.. kan je droom ook nooit uitkomen ;)

   Verwijderen
 6. ah, ik vreesde even dat je geen stempels meer ging maken. Oef. En unieke dingen hebben een prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En of je gelijk hebt... lieve Karen met plezier geven mensen graag iets meer hoor... heel veel succes... daar twijfel ik niet aan:)

  Groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een positieve dingen in je leven! Ik vind het geweldig om al jouw stempels te zien! Heb gisteravond nog een hele tijd rondgekeken op je blog. Ik ben begonnen met stempels maken, ik vind het onwijs leuk, maar...nog wel erg moeilijk. Straks maar weer oefenen! Succes met alles!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch leuk, al dat goede nieuws op een rijtje! En je stempelprijzen verhogen - ze zijn het zeker waard!
  Laat je niet leven maar leef zelf je leven! Vind ik zelf ook soms moeilijk. Het is soms zo makkelijk om het gewoon te laten kabbelen, maar daar word je niet gelukkig van. Je hebt je leven sterk in handen, op de manier dat jij het wil, houden zo!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je producten (de stempels) blijven dan ook heel schoon. De mijne heb ik weldra 2 jaar en nog altijd heel goed "stempelbaar"!!! En voor een goed product moet je een prijsje betalen...
  En weer de liefde tegengekomen, leuk voor je, geniet ervan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh, wat een goed nieuws allemaal. Veel succes in de toekomst, en wat die prijsverhoging betreft: diegenen die daarom afhaken, hebben ongelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat mooi hoe je dit deelt en spannend opgebouwd je tekst :>)
  Gelukkig blijf je ze maken en zeker belangrijk dat je af en toe afstand en rust kunt nemen. Wijs besluit, mensen die je werk echt mooi vinden hebben daar ook wat voor over!

  BeantwoordenVerwijderen