13 maart 2013

Stoffenspektakel!

Vandaag 'doorploeterde' ik het stoffenspektakel. Eigenlijk keek ik er al weken naar uit. Het moment zelf is altijd wild, druk, geduw en een beetje geroep. Toch ben ik altijd blij met mijn nieuwe, goedkope aanwinsten!

Nu weer een half jaar wachten..

EDIT: en weer twijfelen, twijfelen, twijfelen over die overlock, waarom zijn die dingen zo duur?

26 opmerkingen:

 1. Wat een mooie stoffen! Ik vind het ook altijd wel erg druk, maar ben achteraf ook heel blij met mijn aankopen! Ik was vorige week in Zwolle en ben ook goed geslaagd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof! Ja, de drukte, daar moet je een beetje tegen kunnen. Of wel helemaal in het begin, tijdens de middag of op het einde gaan kan ook helpen!

   Verwijderen
 2. Ik waag zondag mijn kans. Mijn doel: tricot, jongensstoffen en voor mezelf ... Wat denk je, wordt dit wat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja! Er is veeeeeeeel tricot :) en ook veel zomerstofjes. Ik zag ook autootjes, marsmannetjes enzo.. :) Succes!

   Verwijderen
 3. Ik ben zo jaloers op jullie......PAS in april strijkt dat hier in Antwerpen neer ......ik droom nu al van rijen stofkes en schone fournituren ( ik zal alvast mijn lijstje maken.....:). )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan kan jij er nog naar uitkijken. Voor ons is het al voorbij ;)

   Verwijderen
 4. Leuke stofjes heb je gevonden!! Ik ben onlangs ook goed geslaagd, hier kun je zien wat ik gekocht heb :) http://www.atelier077.blogspot.nl
  Groetjes Josine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh! Ik had er zo naar uit gekeken, maar ik ben niet kunnen gaan door het slechte weer...
  Toffe buit!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De weg voor de auto was open hier, enkel het wandelen naar daar was wat glad.

   Verwijderen
 6. Goh...kwijl, kwijl...zou er nu nooit eens iemand op het idee komen om zo'n stoffenspektakel in zuid Spanje te organiseren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh.. ocharm! Jammer dat je dit niet kan meemaken. De stofjes zijn wel héééél goedkoop. Ik kreeg wel de flyers van twee winkels.. Misschien ben je daar iets mee? www.stoffenkoning.nl en www.herberttextiel.nl

   Verwijderen
  2. ik had er eentje van superstoffe.de ... ben gisteren gaan kijken op de site en hebben ook super stofjes!

   Verwijderen
 7. Oh was je daar ook? Was wel te verwachten. Zoveel mooie stofjes heb ik nog nooit gezien.
  Ik heb me er ook enkele leuke stofjes gekocht. Zal ze morgen op mijn blog zetten :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh tof! Spijtig dat we mekaar niet gezien hebben.. ik was er enkel in de voormiddag.

   Verwijderen
  2. Idem. We waren direct helemaal naar de grote hal gegaan voor de coupons. Het is zo groot, maar we hadden niet genoeg tijd om alles te bekijken.

   Ik ben verliefd geworden op een leren handtas net aan de inkom. Zo mooi! Ik ben nu aan het zoeken naar leren stukken, zodat ik er zelf eentje kan maken.

   Verwijderen
 8. ha! nog een spektakelmeid! Ik was er ook en ik was ook zeer blij met mijn vangst ... en ook dat lock-dilemma kan ik hoor, hoewel ik me toch eerst een andere naaimachine zou aankopen, eentje met meer mogelijkheden dan de mijne nu (maar helaas is die van mij nog maar 2 jaar ... had niet gedacht dat ik er zo intensief mee aan de slag zou gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amaai, ik durf daar niet meer naar toe te gaan naar dat stoffenspektakel, kging compleet lös. Maar echt. Schoon beheersd gekocht, ik kan er nog wat van leren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ging al ongeveer compleet los.. ;) en ben niet zo een 'wildkoper', eerder een nadenker. En dat is natuurlijk niet goed op een evenement waar het stof er snel doorheen vliegt en dus op kan zijn. Aldus, had ik enkel stof 1 en 2 nodig ;)

   Verwijderen
 10. Ik ben er geweest heb enkel 7 ritssluitingen gekocht het was zo druk... misschien volgende keer samen met iemand gaan... kan je een beetje duwen en trekken met twee is dat fijner:)

  Ik koop ook graag op de markt in Maastricht of online!
  Lieve groetjes,
  Marina

  Ik heb een goedkoper naaimachine gekocht omdat ik ook een overlock wou kopen ben er wel heel blij alles is veel mooier afgewerkt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. welke overlock heb je dan?

   Verwijderen
  2. Bernina 800 DL 686 euro gekocht bij Chrisjo... in het Doppahuis zijn 2 dames die een overlock hebben via internet... ik ken de juiste prijs niet maar een stuk goedkoper ze zijn zeer tevreden!

   Groetjes,
   Marina

   Verwijderen
 11. mag ik eens vragen hoe de prijzen daar zijn? Zijn er ook goedkope stofjes te koop of is het allemaal 10 € of meer per meter?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De stofjes die ik gekocht heb zijn 6 of 8€ de meter. Je hebt ook goedkopere stoffen, maar ook héle dure. Vrolijke stofjes (felle kleuren, bolletjes of sterretjes of zo). Ik vind het stoffenspektakel altijd de moeite waard!!

   Verwijderen