11 september 2013

Veritas Belevingswinkel Hasselt

In de Koning Alberstraat in Hasselt is een nieuwe, grote Veritas!

Met een bon uit Het Belang Van Limburg kon je gratis een herstel-patch gaan afhalen. En dat deed ik! Ik kreeg een leuk lapje stof (10x30cm), dat je in stukken kunt knippen en over een gat in je kledingstuk kan strijken.

De collectie in de winkel zelf is om van te snoepen! Heerlijke herstkleuren, prachtige coll's (help, ik wil ze allemaal!), mooie, lange sokken, warme mutsen en een massa's wanten. laat me nu net lichtjes verslaafd zijn aan deze dingen..  Eenmaal je de trap omhoog liep, kwam je in een soort 'naaiwalhalla'. Mooie stofjes, knoopjes, lintjes en naaimachines voor hun nieuwe workshops (breien-naaien-interieur-juwelen)!

Ik liet me gaan bij de sokkenactie 3+1 gratis. Natuurlijk kon ik ook niet weerstaan aan de super mooie wanten! De col had ik ook al in mijn handen, tot dat een stem achter mij vroeg 'of ik dat dan echt wel nodig had?'.

Wist je dat Veritas ook met een webshop gaat starten?


8 opmerkingen:

 1. HayHay!
  Jeuh, Veritas! Ook ik ben fan!
  Jammer genoeg woon ik te ver van België maar met een webshop in het verschiet ben ik helemaal Happy!
  Je hebt mooie dingen gekocht!
  Liefs Danielle (DivaDaan)
  divadaan.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gij gaat geen koude tenen hebben!
  Schoontjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veritas, ik ken het niet maar klinkt super!! Ik ben benieuwd naar hun webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tip, ik zag ooit in Gent zo'n mega Veritas met naai walahala, en dan maar vloeken dat ze dat in Hasselt niet hadden. Bij deze weet ik dat dus ook weer. Mooie spullen trouwens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Karen,

  Bedankt voor het superleuke artikeltje dat je over ons schreef! :)
  We geven nog graag even mee dat onze webshop eind oktober gelanceerd wordt.

  Vele creatieve groetjes,
  Het hele Veritas-team

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was er ook al in Hasselt en inderdaad megaschoon! Enne ik heb WEL een colsjaal gekocht! Ahaaa! Maar wel geen kousen en geen wanten en nu ik die zo zie denk ik dat ik nog maar eens terug moet! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. woehoe ne webshop nu zijn we helemaal verloren. Ben er vandaag nog geweest voor een rits, garen en een nieuwe stofschaar, maar ja dan komt je zowiezo nog met veel meer buiten inlusief rolsjaal, wanten en muts voor de dochter,wat stofjes, coole onderbroeken voor mij (alleen waren die met de snorren spijtig genoeg al weg) en de sokken heb ik nog over getwijfeld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen