10 oktober 2013

Over hoe de muziekjuf er voor zorgde dat ik nieuwe schoenen kocht..

Vorige week zei de muziekjuf dat het tijd werd voor nieuw schoeisel. Want, het aankomen van de herfst- en winterperiode, maakt dat je toch wel een mooi-nieuw-(warm) paar aan je voeten mag.

En of ik geen leuke schoenen wist, vroeg ze me. We hebben echter een aantal identieke paren.. samen met, evenals onze liefde voor dezelfde col-sjaal, geeft dat een ludiek beeld als we samen aan het 'muziek maken' zijn.

Ik had de cognac-kleurige veterschoenen bij Sacha zien staan in de etalage. Na lang wikken en wegen, 'of ze wel bij mij passen' en 'of ik ze wel nodig heb' dat gedacht was natuurlijk snel verdwenen na het statement van de muziekjuf , je kent dat wel.. waren ze zowel in Gent als in Hasselt uitverkocht.

Gelukkig hebben ze ook een online winkel, die voor mij zelfs 10 euro goedkoper was dan in de winkel. De dag na bestelling stonden ze al bij mij thuis! 

12 opmerkingen:

 1. leuk, ik heb bijna net dezelfde, maar met hogere hakken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dezelfde maar met een hakje, bij mij heeft sacha moeilijk de weg gevonden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En daar kun je mee voor de dag komen :). Wij zijn inmiddels verhuisd naar warmere streken, dus de komende jaren zal ik alleen maar flip-flops nodig hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. goede keuze, combineert goed met de groene kousen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb die gehad in t groen, maar ze waren bij nader inzien te klein, ge kent dat wel.. als ge iets zo graag wilt hebben. Gelukkig heb ik er nog iemand anders blij mee gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen