30 december 2013

Secret Santa 2013: the end!

Wat was ik blij, toen Tess weer een Secret Santa organiseerde!  Ik was dan ook super benieuwd naar wie mijn Secret Santa dit jaar kon zijn. Was het iemand wiens blog ik kende? Ik telde dagen af en bij elke deurbel hoopte ik op een pakje. 

Tweede Kerstdag belde de postbode aan. Veerle was mijn Secret Santa. Haar blog kende ik nog niet!

Van haar kreeg ik twee gehaakte kerstballen, goed voor in mijn eigen kerstboom volgend jaar! Ook zaten er heerlijke, zelfgemaakte koekjes bij, een lapje geel bolletjesstof en zwart naaigaren. 

Weer fijn geslaagd! Bedankt Veerle!


Tess wees aan mij Eva toe. Hiermee werd mijn rol als Secret Santa extra moeilijk, want Eva was vorig jaar mijn Secret Santa. Zij bracht het er vorig jaar geweldig van af! Ik wou dan ook extra mijn best doen en spendeerde enkele vrije avonden aan haar cadeautjes die ik vooral zelf maakte. Ik geraakte vooral geïnspireerd door haar Pinterest.

Allereerst maakte ik een grote kerstkaart, die ik zelf schilderde en deels inkleurde. Ook knutselde ik een kerstbal, zoals op mijn Kerstbal DIY en sneed ik een 'handmade' stempel. Uit de kringloop haalde ik een vintage-kopje. Samen met mijn mama smolten we een kaars en maakten hiervan een nieuwe 'kopjes-kaars'. 

Eva hield ook van matchboxknutsels en katten. Voor haar tekende en knutselde ik een doosje met 'all you need is LOVE.. and a cat.'
Op haar pinterest vond ik ook tape met autootjes. Ik vond deze en het leek me leuk om haar zoontje er mee blij te maken. Vervolgens naaide ik een zakdoek-zakje, die op haar 'to-do'-lijstje stond.

Tenslotte kreeg ze nog een zelfgemaakte broche, enkele handgemaakte envelopjes en bestempelde labels en een koekjesstempel!

Kreeg en maakte jij ook een Secret Santa? Zet dan zeker je link hieronder, want ik ben super benieuwd naar wat jij gaf en kreeg!

9 opmerkingen:

 1. Ik heb hem niet zelfgemaakt en mijn secret santa ook niet, maar het was wel fijn om mee te doen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoop dat jij volgend jaar mijn secret santa bent:-) dat brocheke en de kerstbol en het doosje steken mijn ogen uit. Ik kreeg vandaag mijn pakje, ben ook goed bedeeld hoor;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een verwennerij! geweldige kadootjes die je gemaakt hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai. Jij hebt er wel héél erg je werk van gemaakt. Volgend jaar mag je mijn Secret Santa zijn... :-) Al was ik ook heel blij met mijn cadeautje hoor. En het uitkijken naar de postbode: ja, dat herken ik ook. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige post!!! Geniet vandaag van de laatste dag het jaar en op naar een mooi, liefdevol en creatief 2014! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kreeg een superleuk pakje van liselabelot. Super leuk. http://aj-stoffenspulletjes.blogspot.be/2013/12/secret-santa.html
  Ikkreeg echter nog geen antwoord of mijn pakje goed is aangekomen. Dus hier blog ik nog niet over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat heb je er veel en mooi werk van gemaakt! Weet niet of ik nu nog volgend jaar voor het eerst durf mee te doen...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziekenhuisperikelen (voorlopig) afgesloten hier, dus blogpost is er eindelijk gekomen...
  de foto's helaas niet, combinatie bouwwerf, ladders, fototoestel en grote kadee was blijkbaar niet zo geslaagd :(
  nog eens heel erg bedankt karen, ik was er heel blij mee, precies wat ik nodig had om me op te kikkeren :)

  BeantwoordenVerwijderen