5 november 2014

Lady's Night Boekenbeurs

Gisteren gingen mama en ik zoals elk jaar een dagje naar de boekenbeurs in Antwerpen. Ik keek er heel erg naar uit! We kozen speciaal om gisteren te gaan, omdat het dan een nocturne was (de beurs was open tot 22u). We liepen dan ook van 10u tot 20u30 tussen de boeken rond.

Per geluk was het gisteren ook Lady's Night. Er waren verschillende lezingen, kleine workshops en er zaten voornamelijk veel vrouwelijke auteurs om te signeren. 
We maakten bij Cointreau een zalige cocktail met veel fruit en wonnen wat cocktailglazen! Ook dronken we groene smooties en we zagen allerhande mensen helpen bij het wereldrecord 'armbandjes knopen'.

Tijdens de Lady's Night waren er ook verschillende auteur-blogsters aanwezig. Ik ontmoette Riet en Lies (foto 1), Lobke en Griet (onder de wallen-lamp, foto 2) en Marina (foto 3).
Bij hen kon je ook leuke mini-workshops volgen. Het uilen-zakdoektasje naaide ik bij Marina. Het gsm-tasje maakte ik bij Lies en Riet. Echt super tof om ook eens iets te kunnen doen!

De madam van Rok en Rol kwamen we ook nog tegen. Ondanks er vermeld werd dat je hier ook een workshop kon volgen, was het helaas enkel een demo. Zij toonde een hand-gestempeld stofje dat me wel erg aan mijn eigen zak deed denken. :)10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. ohja, jammer... ik wist niet dat je ging!

   Verwijderen
  2. Ik had vrijkaarten gewonnen en ben met mijn dochter de dames van Mijn tas en die van Zo geknipt goeie dag gaan zeggen ;-)

   Verwijderen
 2. oh wat jammer toch dat ik niet op de ladies-night uitnodiging kon ingaan! Je hebt het er erg tof gehad Karen! K had zograag Marina efkes goeiedag gaan zeggen en haar een hart onder de riem willen steken omdat ze zonder haar maatje Inge op de beurs moest staan. Maar 't is een toffe madame, ze heeft dat vast prima doorstaan!!! Fijn dat je zo genoten hebt en ons laat meegenieten van de fotokes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw zeg, dat ziet er uit alsof jullie een hele fijne dag gehad hebben. 12 u lang op de boekenbeurs, dan kan je wel wat workshopjes doen, leuk!
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er dit jaar helaas niet geraakt.
  Maar die gestempelde stof van Rok en Rol, ja, dat lijkt inderdaad heel erg op jouw tas :)
  Nu ja, ze kan ook niet telkens het warm water blijven uitvinden zeker? En iedereen zal al wel eens inspiratie halen op het internet veronderstel ik, dus woohoo, je bent misschien wel een inspiratiebron geweest voor haar :)

  BeantwoordenVerwijderen