31 december 2014

2014 was..


De laatste dag van het jaar 2014 sluiten we af met een mooi lijstje. Het was een jaar om nooit meer te vergeten!

2014 was..

1 jaar samen (nu bijna 2 :) ) – trotse meter van Noah  - voor het eerst op de ski-latten – accordeonstage met zalige leerkrachten – ver weg naar Cambodja – met mama in Praag – een week Gentse feesten – eindelijk samenwonen – Lindy Hoppen – 27 kaarsjes uitblazen – eerste eigen Kerstboom zetten – een grote housewarming met 50 vrienden – stempelworkshops geven bij Huisje Creatief – geboortekaartjes met dieren ontwerpen – een meter haar er af laten knippen – afscheid nemen van een creatieve tante – ‘geen moeder te veel’ met Geert De Kockere – dansen met Noah in de draagzak – Gent inruilen en wonen in Diest – veel meer fietsen dan vroeger -  kerstmarkt in Keulen – leuke kindjes in de klas – een eigen vogelhuis in de tuin – folkdansen – een hoop fijne trouwfeesten op een rij – vierde x secret santa nieuwe editie – veel stempels – lieve klanten – van ruilen komt geen huilen!

Bedankt lieve bloggers om me weer een jaar te volgen. Om mee te lezen en te reageren op mijn berichten. Ik kijk alvast uit naar 2015!

Hier een terugblik op 2013 en 2012

7 opmerkingen:

 1. Maak van 2015 een even mooi jaar als 2014 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Karen, 2014 was voor jou een mooi jaar zo te lezen! Ik wens dat jouw mooiste dag uit 2014, jouw minst mooie dag in 2015 mag worden, dan wordt het een top jaar! Fijne jaarwisseling!
  Groetjes, Marloes X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op naar een fantastisch 2015! En natuurlijk nog veel blogplezier, volgen blijf ik alvast doen!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben blij dat ik er bij was op zo'n toffe workshop van jou!Een succesvol en gezond 2015 voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik blijf je ook dit jaar volgen en hopelijk kom je eens mijn richting uit voor een workshop stempels maken!

  BeantwoordenVerwijderen