16 december 2014

workshop 'stempels' - Handmade in Belgium

Deze hadden jullie nog dringend van mij te goed! 

Zondag 7 december gaf ik op de Handmade in Belgium beurs in Hasselt drie workshops 'Stempels'. Na weken voorbereiding was het eindelijk zo ver! De cursisten waren één voor één enthousiaste madammen en gingen allemaal met een mooi resultaat naar huis.

Hiernaast wat sfeerbeelden van in de workshop-ruimte (de kelder). Iedereen zorgde voor een afbeelding, een tekstje of een illustratie. Hier zaten natuurlijk ook veel rendieren, kerstbomen, cadeautjes en sneeuwmannetjes bij! Ideaal om cadeautjes mee te versieren..

Naast gutsen, een eigen stempel en inkt kregen de cursisten ook een door-mij-geschreven stempelgids mee, zodat ze thuis nogmaals aan de slag konden.

Onderaan kan je bijna alle resultaten zien!
De dag vloog voor mij zo om. Bedankt om jullie allemaal in te schrijven, hopelijk vonden jullie het ook leuk en leerrijk! 

Ook zin in een workshop? Stuur me dan een mailtje: karenvandelaer@hotmail.com
4 opmerkingen:

 1. Tof! Als je eens in regio Brugge komt, let me know! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk resultaat ... ik heb het ook al eens geprobeerd ... zeer rustgevende bezigheid!

  http://mumendemiekes.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar zitten ook leuke resultaten tussen Karen.Ik heb na jouw workshop nog een bloem gemaakt,moet dringend nog de stempels uit proberen en op mijn blog zetten maar tegenwoordig gene tijd want ik ben aan het verven en dergelijke zaken in mijn appartement ;-) http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zooo leuk! Ik geniet nog alle dagen van jouw mooie stempels hier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen