6 april 2015

getest: kaartwereld.nl

Kaartwereld.nl is een leuke en vooral handige website, dit ontdekte ik toen ik hem mocht uittesten. Op kaartwereld.nl kan je kaarten voor elke gelegenheid vinden, maar ook zelf een (foto)kaartje op maat maken. Zij sturen deze dan voor je op naar de persoon in kwestie! Je moet dus niet naar de winkel en de post hollen voor een leuke kaart. 

Het allerleukste vond ik de cadeautjes die je kan versturen: van een boeket bloemen tot een Jip en Janneke boek, voor een geboorte bijvoorbeeld. Nu zaten er net twee belangrijke verjaardagen aan te komen. Dus de cadeautjes-service kwam goed van pas om uit om te testen.

Mijn metekindje werd al 1 jaar en ik bestelde een verrassing! Een paar dagen voor zijn verjaardag kwam er een grote doos bij zijn thuis aan. Een doos bijna zo groot als zichzelf, maar wel zo licht al een veertje!


Bij het openen van de doos vloog er een mooie, en vooral grote helium ballon, met '1' uit! Per geluk plakt de ballon met zijn koordje onderaan de doos vast, zodat hij zeker niet kan wegvliegen, want dat zou zonde zijn!

Ook voor mijn mama, die 55 werd, bestelde ik een ballon-verrassing. Doordat er bij haar twee cijfers in de doos zaten, was de doos nog groter! 

Bij de ballonnen zaten ook nog een verjaardagskaart, want die kreeg je er sowieso bij. Het formaat van de kaart kan je zelf kiezen. Je kan gaan voor een normale, een middelmaat of een grote kaart. Ik koos voor de middelmaat, die al best groot is in Noahs handjes. 

Voor Noah ontwierp ik een kaartje aan de hand van zijn geboortekaartje. Voor mama werd het een kaart met haar lievelingskleuren en een foto van mijn broer en ik, van vroeger! Het programma waarmee je de kaart kan ontwerpen, werkt als een fluitje van een cent.
Ook zo een leuke ballon, boek of kaart bestellen?
Kijk dan zeker eens naar deze ballon!

6 opmerkingen:

 1. Dat is echt een feestje met de ballonnen, leuk!
  Je maakte ook mooie kaarten op deze manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel leuk die ballonnen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt wel een plezante verjaardagsdoos ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk! Die koerier zal blij zijn om zo'n pakjes af te leveren!
  Zus 1

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Origineel seg, zo een grote doos krijgt iedereen graag denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen