9 november 2015

Boekenbeurs 2015

Dit jaar had ik geluk! Via Lannoo won ik gratis tickets voor de Boekenbeurs. Ondanks dat ik geen echte boeken-verslindster ben, kijk ik er toch elk jaar erg naar uit. Dit jaar des te meer, de laatste keer zonder kind :) en dus zonder extra zorgen.

Mama en ik gingen net zoals vorig jaar op een dinsdag, tijdens de Lady's night. Dit was vorig jaar zo goed meegevallen, dat we het dit jaar zeker niet wilden missen.

Met mijn zwangere buik ging het ietsje trager, maar toch liepen we van 10u tot 21u op de beurs rond. In het begin denk ik altijd 'Hoe kan het nu, dat we hier altijd zo lang rondlopen', tijdens de middag denk ik: 'Is het al zo laat?'.

Na 18u ging het Lady's Day-gedeelte van start. We proefden van cocktails (ehhh.. fruitsap), raw food, smart mat eten, smooties en ander lekkers.


Ik kon een ballon-hond op de kop tikken, door een schattig fluohesje (oh, dit wou ik al jaren en eindelijk kon ik het kopen!) en een voorleesboekje bij Clavis te kopen.

Daarnaast ging ik weer eens bij Marina, van feest in het knutselbos,  langs. Bij haar werden we echt verwend! Ik naaide aan haar naaimachine een labeldoekje uit vosjesstof, mooi hé! En kreeg er nog een postkaart, een mooi zakje en handwarmer bovenop.

Tenslotte liet ik nog ergens een tattoo zetten. Mooi, helemaal mijn ding, maar spijtig genoeg maar tijdelijk. Na drie dagen is de kever half verdwenen..

Boekenbeurs je was weer top!

5 opmerkingen:

 1. Zag er een toffe dag uit! En die ballonhond is ge-wel-dig! :d

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die hond! heerlijk toch. Je ziet er stralend uit. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt als een super dagje :) marina keek ook al uit naar je komst!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hebben die hond ook voor ons zoontje: hij is er geweldig zot van. Een peuter van bijna 2 met die hond continu achter zich aan. Heerlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen