12 oktober 2010

Dingen van toen, de schatten van vandaag


Heel lang geleden, toen stof weinig waarde voor mij had, kocht ik twee prachtige ruitjesstofjes. Deze waren ooit voor een illustratieproject maar na het kopen besefte ik dat papier gemakkelijker hanteerbaar was. Aldus belandde deze stofjes diep in de papierlade. Tot op de dag van vandaag was ik knalvergeten dat deze er nog lagen. Vandaag vond ik deze prachtige schatten terug!



Kennen jullie Taksi? Het uberlekkere drankje dat enkel in Nederland te koop is? Wij hadden er één, die is inmiddels al op. Al surfend vond ik op de blog van Ykke een leuke en snelle tutorial waarmee ik de Taskibus omtoverde tot een portemonnee. Leuk hé? Enkel de velcro ontbreekt bij de mijne, want dat hebben we niet in huis.


Met mijn neus in de wind fietste ik naar bomma en opa. Voor de velcro van hierboven, want bomma heeft van die dingen wel eens. Helaas.. het was op. Wel zag ik in een oogopslag andere leuke dingen in haar naaidoos liggen. Ja hoor, deze mooie, oude schatjes krijgen van mij een nieuwe bestemming! (voorlopig in mijn blikken naaidoos)

1 opmerking:

  1. Hé, in de wereld van K3 maakten ze ook zo een portemonnee. Leuk hé.
    En ook welkom op mijn blog natuurlijk ; )

    BeantwoordenVerwijderen