3 oktober 2010

Leve kringloopwinkels ! (deel 3)

Kringloopwinkels zijn niet enkel goed voor oude spullen… Je vindt er zelfs oude bekenden! Zo zag ik ginds, in de kringloop van Hasselt, iemand enthousiast naar me zwaaien en roepen. Ik was nog maar net binnen. Het deed me echt deugd om deze oude bekende terug te zien, die nog steeds even spontaan en leuk als vroeger was. Van het wederzien werd ik blij!

Van een andere bekende had ik nog maar net afscheid genomen. Het afgedankt duivenkot dat ik ooit voor een schoolproject gebruikte, begon in de kringloop zijn nieuw leven. Het was een snelle en korte ontmoeting. Toch zag ik dat hij me miste.... Het kaartje dat ik ooit ontwierp hing nog te flapperen aan zijn hengsel. Hopelijk komen er deze keer wel duifjes in :)

In de kringloop vond ik nog wat moois. (ik moet oppassen voor een kringwinkelverslaving) Zo vond ik een partner voor mijn rood thee-glaasje van hier in het geel. En mijn ‘maak-eens-iets-echt’-naaivrees kon ik overwinnen door twee goedkope stofjes te kopen. Zo moet ik geen angst om in duur stof te knippen ;)

Ohja! In de Aldi vond ik maar liefst 25 uitdrukvormpjes voor geen geld. Dat komt zeker van pas!
Liefs!

1 opmerking: