9 januari 2011

Fifties housewarmingHet gaan naar een verkleedfeest is voor mij, in tegenstelling tot anderen, een groot plezier. Gisteren was er ééntje in fiftiesstijl.

In de late namiddag begon ik me op te smukken. Een aantal dagen voor het feest had ik mijn make-up al uitgetest. Al draag ik nooit make-up, het aanbrengen ervan viel al bij al nog mee. Er waren enkele bronnen die me er mee hielpen zoals Noëmi haar blog.
Het stijlen van mijn haar was meer mijn ding. Ik volgende de tutorial op internet "Pinup rockabilly hairstyle". Het Duits meisje toont duidelijk hoe je alles moet aanpakken. De muziek op de achtergrond verhoogt je enthousiasme. De loshangende krullen verzon ik er zelf bij.
Het was een erg leuke avond. Tot mijn grote verbazing was haast iedereen verkleed. We maakten plannen voor de toekomst en ik zag haar terug! Voor herhaling vatbaar...

11 opmerkingen:

 1. O geweldig, je zo verkleden dat het voor echt is! Dat zo ik elke dag kunnen doen.
  Heel knap gedaan, die krullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was echt super om je nog is te zien & je stond echt goed met je kapsel en je make-up! voor herhaling vatbaar dus ;-)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oe, echt mooi haar, en die rode lippenstift staat u!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed gedaan zeg, je ziet er echt super goed uit!!
  Enne dat recept van die galette ga ik zo direct even bekijken. Hier heb ik woensdag vriendinnetjes van de meiden uitgenodigd voor het vieren van la galette de roi, zelfs nu het eigenlijk al voorbij is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. voor een eerste keer is dit zeker zeer nice! =)
  en inderdaad, ge zijt een rooi-lippen-vrouw (en dat is niet iedereen)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het staat je echt super goed :) En niet enkel voor te 'verkleden'!! X Stefanie Thijs

  BeantwoordenVerwijderen