6 januari 2011

Leve de kringloopwinkel: altijd prijs!


Namiddag had ik weer prijs in de kringloopwinkel! De prijs was zelfs groot.. Ik vond een mok van Pettson en Findus, één van mijn lievelingsillustraties! Findus staat er in actie op, de tekening van Pettson vind ik iets minder. Heel leuk is dat er binnenin ook een kleine illustratie staat! Bij deze weet ik dat mijn collega L., die ook Pettson en Findus verzameld, nu erg jaloers zal zijn... maar in de kringloop zijn er nooit twee van één.


Deze retro eierdop vond ik ook nog voor geen geld. Dat is weer wat uitzet bij! Er is zelfs plaats voor de eierschaal aan de zijkanten van het dopje. Handig en mooi!Tenslotte vond ik deze kussensloop, die past bij de eierdop.
Het stof is wel een beetje vreemd (geweven?), maar ik kon ook deze niet zomaar laten liggen.Mmm.. ik heb al zin om terug te gaan!

4 opmerkingen:

 1. Mooooooie vondsten hoor! Ik lees her en der dat er meerdere zijn die mooie vonsten hebben gedaan! Zou 2011 een succesvol Kringloop jaar zijn? Yesssss ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaa... ik hoop van wel :) Dat zou geweldig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij hebben ook zo een eierdopjes in verschillende kleurtjes. Als het geweven stof is toch een beetje opppassen. Ik heb ooit een rok gemaakt uit zo een stof, maar die bleef overal haken.
  Veel plezier met je vondsten !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pettson en Findus... OOOooohhh, ja! Ik heb een tijd in Zweden gewoond. Nu loop ik al een Pettson-liedje te neurieën..

  BeantwoordenVerwijderen