7 augustus 2013

We gaan op reis en rijden naar .. ?

We gaan er onverwacht nog vier dagen tussen uit! Vanuit Weert, in Nederland, rijden we naar..

... naar waar weten we nog niet.

Is Zeeland leuk of te dicht bij, of zouden we naar Texel gaan? Friesland spreekt me anders ook wel aan!

Wij kennen haast niets van Nederland schaamschaam. Wie kan ons verder helpen? We zoeken een beetje zon, wat water, mooie natuur, maar we willen ook wat leuke dingen zien! Dus ook niet 'the-middle-off-nowhere'. Het mag ook best speciaal zijn, slapen in een yurt of op een boerderij lijkt me ook leuk.

Met een link naar een blogbericht over een Nederlandse vakantie zijn we ook blij! Bedankt!

21 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. een yurt is een nomadentent.. bestaande uit een houtskelet, waarover doeken worden gelegd. Vaak staat er in het midden ook een kachel.

      Verwijderen
  2. Texel, maar ook in Zeeland prima toeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij gaan wel eens een dagje naar Zeeland; dorpje Wemeldinge (naas Yerseke), daar is een gezellig niet-te-druk strandje met frituurtje en propere toiletten (gps: 'Boulevard') maar daar is voor de rest niets te beleven. Yerseke zelf kan je wat rondwandelen in het 'haventje' -mosselen hé!
    Op de site van toerisme in zeeland kan je heel wat opzoeken, ook andere strandjes en ook op een kaart, dan weet je ongeveer welke richting te gaan.
    Veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kan hier eens kijken heb je altijd de beste prijs "De beste vakantie" ingeven daarna naar "De ultieme reisgids"
    Fijn verlof!
    Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben echt mijn hart verloren in Terschelling. Wij gaan er met de honden vooral naartoe om veel te wandelen, maar je kan er ook best wel wat leuke eethuisjes en winkeltjes vinden in West en het Midsland. Paardrijden kan ook, of met een bootje meegaan vanuit West en naar de robben gaan kijken. Het mooiste dat wij deden was een avondrit met de huifkar, getrokken door twee Friese paarden, over het strand. Ik nam er onder andere deze foto http://bit.ly/15e2kCu

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Awel, goed idee, om zo op vakantie te gaan in Nederland! Ik denk dat daar ook heel wat prachtlocaties te vinden zijn :) Laat ons weten hoe het was, ik heb jammer genoeg geen tips!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Texel is heerlijk, alle waddeneilanden eigenlijk ;)
    Andere tip is Noord Holland. Bergen (aan Zee) bijvoorbeeld. Schattig dorpje, dichtbij de kust. Heerlijk voor een paar dagen.
    Veel plezier alvast!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh, tof... wij zijn vorige maand op weekend gegaan naar 'De Gaternissehoeve' geweest. Logeren in een safarietent. Vond het echt wel de moeite. Www.degaternissehoeve.nl
    De website supertrips.nl heeft nog meer van zulke pareltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wij willen al lang eens naar het Kröller-Müller museum in de Hoge Veluwe, en volgens Flow zijn er daar ook veel huppelende beestjes te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Kijk een op http://www.bijzonderplekje.nl of op mijn blog http://blog.vierenveertig.be/category/effeweg/

    Aanraders zijn Schoorl en zeker Texel. Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Super :) ik heb zelfs bij jou gelezen over onze 'pre-vakantie' in Weert ;) En leerde bij dat er dus waterfietsen zijn *juij* :)

      Verwijderen