20 februari 2014

Blogameetup

Voila, ik schreef me in voor de grote 'Blogameetup'. 

We komen samen in de wasbar in Antwerpen, tijdens de krokusvakantie. Inschrijven en 20€ storten is nodig. Hiervoor krijg je wat drinken en bagels van jackies, cupcakes van rabbits. mmmm, nu al zin er in!

Het is wel een beetje akelig natuurlijk. Ik ken haast niemand.. Ga jij er ook alleen naartoe? Kom dan maar lekker bij mij staan! (ik zie er uit zoals op de foto :) ) En ohja, sorry als ik enkel jouw blognaam ken en niet jouw echte naam..


Tot dan?

19 opmerkingen:

 1. Ik denk niet dat ik ga gaan, het lijkt me zo groots en ja ik ken dan ook niemand en als er dan al een heel groep bij jou staat, dan durf ik daar niet bij te komen staan hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik denk niet dat het zooo groots zal zijn hoor.. en ik ben al blij als ik bij één iemand sta :) (laat staan dat ik daar waarsch de helft van de tijd alleen sta). Dus jij moet komen :) dan kunnen de tekenjuffen verbroederen hé ;)

   Verwijderen
 2. Ik ga wel, zin om mensen te leren kennen. En het is voor iedereen spannend om van achter het scherm te komen, niet? Ik dacht dat we nu met 40 gaan zijn. Valt wel mee, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom ook hoor!
  En hoewel ge me natuurlijk ook moogt aanspreken met Juffra Toertjes....of, die van Toertjes&Pateekes....mijn echte naam is Debora!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ken ook niemand! Of zo goed als! Want de ene persoon die ik heel goed kende gaat niet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat je gaat, Karen! Ik heb die avond een etentje met collega's. Anders was ik naast je komen staan. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben er ook :) en hoewel ik het gevoel heb sommige bloggers goed te kennen, heb ik nog niemand van hen in levende lijven gezien, spannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik kom ook , met een heel klein hartje :-) want ik ken er niet veel volk in het echt
  en mijnen echten naam is Heidi, en anders patat en kroket he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb er enorm veel zin in, maar helaas al lang iets gepland die avond dat echt niet verzet kan worden... Veel plezier daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil ook zo graag komen, maar ik ben dan net op liefdes-weekendje :-) met mijn man voor ons 10jarige jubileum. Hopelijk is het zo leuk dat er vlug nog eentje wordt georganiseerd. Kunnen we misschien carpoolen, want ik kom toch bijna overal langs :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik ben aan het twijfelen om te gaan, ik zag het ook voorbij komen op de blogmadammen, maar ik weet het nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zal er ook zijn. Ik vind het wel spannend. :) Of het met sommigen evengoed klikt in 't echt als op het scherm.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zal er ook zijn. Mij zal je zien binnenkomen met nog drie andere toffe blogmadammen uit de Kempen. Wij komen met een autootje vol, de zussen van Decreazusjes, Klaartje Nel en ik. Ik vind het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen. En van de blogs kennen we mekaar dus al een beetje. Als ik een eenzame blogster zie staan, ik durf wel iemand 'vreemd' aan te spreken hoor. Tot dan ! En mijn echte naam is Els maar dat had je al wel gedacht zeker, ;-)

  BeantwoordenVerwijderen