10 maart 2014

de eerste Blogameetup!

De avond waar iedereen zo naar uitkeek, ging in een sneltempo voorbij. Met de fiets van schoonmoeder-in-spé en een geprinte 'google-maps' in de hand vond ik mijn weg naar de Wasbar in het Antwerpse zuid. Met klamme handjes parkeerde ik de fiets.

Bij het binnengaan van de Wasbar kreeg ik onmiddellijk een sticker met naam & blog (lekker handig als je geen gezichten herkent) en een leuke goodiebag toegestopt.


De Wasbar is trouwens een gezellige bar met een hip interieur en grote ramen, mooie stoelen in blauw-tinten, ijzeren lampenkappen, een logo van kleine nageltjes en draadjes, volledig mijn ding!

Tot mijn grote vreugde zag ik na het ontvangen van de goodies Tine en Jenske. zo moest ik al zeker niet alleen in een hoekje kruipen hé Tussen het smullen van de lekkere Jackies Bagels uit Gent (falafel als favoriet!) en de heerlijke mini cupcakes van Babycakes and Rabbits ontmoette ik nog andere bloggers. Zo zag ik Ilse, Ruimtevisser, Naadjes en draadjes (met haar geweldige slakkenkostuum!), Joke, PetrolandMint, een huis in de straat, An, Lynn en nog een hoop anderen!

De avond vloog zo snel voorbij. Op het aller-einde werd er nog een grote 'Selfie' getrokken. Deze foto is trouwens van Pieke Wieke. een bijschrift toevoegen lukt niet..

De terugweg naar huis vinden ging vlotter dan verwacht. Al was het wel moeilijker fietsen met bagels en cupcakes achterop (zondag was het wel smullen natuurlijk!). En ja, dat ik benieuwd was naar de goodies zat er ook voor een deel tussen.

De goodiebags waren heerlijk! Wat een geluk, niet allemaal reclameblaadjes maar ook kortingsbonnen, win- en doe-dingen.


Van From Lola With Love kregen we een toffe, stoffen rode! zak met een vrolijk stukje tafelzeil en plakplastiek, die ik alvast kan gebruiken als we gaan samenwonen. Van het vrolijke tafelzeil maak ik misschien nog eens een tas of lunchbag.. Femma schonk ons hun tof magazine dat ik al volledig doorlas op de trein. De Delhaize gaf ons chocolade (mmmm!) en van Dawanda (een toffe website met creatieve spulletjes) kregen we creatieve postkaartjes en een code om
zie ons grabbelen in die Goodiebags! Foto van Loupje.
een cadeaukaart te winnen. Polabora gaf ons een starterssetje om leuke foto's te laten drukken, met koordje en wasknijpers om ze op te hangen. De foto's zien er trouwens als polaroid uit, zoals je kan zien hiernaast, leuk hé! Tenslotte vonden we nog een kortingskaartje van Bellelien, Anna Pops kinderschoenen, een tattoo van plop en was er één zotte madam, juwelen Gerhilde, die voor iedereen een paar oorbellen maakte. Hoera! Kijk zeker ook eens op deze website, als je graag tijd wilt winnen.

Bedankt Soetmin! Volgende keer komen we zeker terug..

19 opmerkingen:

 1. Dank voor je link! Ik vond het ook echt een fijne avond. Heb je trouwens gezien dat die lampenkappen gemaakt waren van kapstokken? Echt een toffe locatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een superleuke avond! Voor herhaling vatbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben elkaar helaas niet gesproken. Een volgende keer misschien, want ik ben fan van je stempels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad een hoop mensen gemist :) Ben dus zeker fan van een volgende keer én misschien zelfs een 'speeddate'-achtige ontmoeting. Zodat je op een uurtje, een heel aantal bloggers wel ziet.. en nadien nog kan babbelen met wie je wilt.

   Verwijderen
  2. Haha, wel grappig, want dat voorstel hadden we ook al geopperd onder elkaar zaterdag! Ik ben voorstander!

   Verwijderen
  3. Ik ga mee voor de speed date! Want nu heb ik zo iets van ooooh, was die er ook, met haar had ik ook nog een babbel willen doen... Zoals met jou dus. Bij deze zien we elkaar op de voldende (speed) date :)

   Verwijderen
 4. Dat zag er idd leuk uit! Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn. Hopelijk komt het volgende keer beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet iedereen heb ik kunnen zien... dat zal dus voor een volgende keer zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond het ook reuze gezellig, volgende keer spreken we gewoon 's morgens al af (er was toch eten genoeg voor de hele dag) en gaan we speeddaten. Count me in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kon er ook niet bij zijn, maar dat zal dan voor de volgende keer zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof verslagje! Ik heb jou wel even gesproken tegen het einde van de avond, kende je naam, maar kon er verder niet direct meer iets opplakken, maar nu zie ik het natuurlijk: karen van de stempels! Zeker voor herhaling vatbaar, zo'n avondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was heel tof u een in levende lijve te ontmoeten. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh jammer dat ik u ni gespot heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat klinkt als een geslaagde avond. Leuk! Veel plezier met alle goodies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wonderful article. It's very useful. As a English tuition service provider, I really appreciate your post. Thanks for sharing this with us.
  I find a very good website for the english tuition singapore, You can visit this site.

  BeantwoordenVerwijderen