26 maart 2014

Zin om te ruilen?

foto's: pinterest
Zoals ik al eerder schreef gaan het lief en ik in het najaar verhuizen naar een eigen stekje. Het is allemaal nog niet zo concreet  nog ver weg en toch tel ik elke dag af

Ik probeer dan ook al opzoek te gaan naar leuke spulletjes. In mijn 'stempelvakantie' wil ik ook graag enkele leuke dingen knutselen, maar dat kan natuurlijk pas als we een idee hebben van ons interieur.

Ohjee, we hebben nog zoveel dingen niet! Daarom leek het me leuk om eens te ruilen met één, twee of meerdere van jullie!


foto's: pinterest
Wat heb ik te bieden? Stempels! Ja, ondanks mijn (tijdelijke) stempelstop wil ik wel nog ruilen. 

Tegen wat wil ik ruilen? Doe maar een voorstel! Om jullie te helpen in de bovenstaande foto alvast wat dingen die we nog niet hebben. Ook deze mogen als voorstel komen. Het gaat over handgemaakte dingen; een vossen- of wolkenkussen, ovenwanten in een mooi stofje, een mandje krokantje, toile ciree placemats - wcrolhouder - wasknijperzakje, grote bewaarpotten met dieren, gepimpte borden, een ikealampje met mooi stofje.

Ben je niet zo creatief of doe je misschien dingen van foto twee weg? Laat me dan zeker iets weten! Dit leek me ook leuk voor ons stulpje: kleurrijke spulletjes, beschilderde stoelen, een geïllustreerde poster, beschilderde kast, mooi kussen, een tafelkleed in toile ciree, ..

Dus wil je iets ruilen? Laat hieronder een reactie achter wat je wilt ruilen en welke stempel(s) je er net voor in de plaats wilt! Als je iets anders in de aanbieding voor me hebt of me liever persoonlijk spreekt, mag je me ook altijd een mailtje sturen. Bedankt!

32 opmerkingen:

  1. Super Karen! Dat gaat een leuk huis met leuke spullen worden! Ik ben alvast de eerste ruiler hé!
    Liefs Biefrul

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan een mandje krokantje of toile cirée placematjes kan ik je wel helpen. Je mag me een mailtje sturen en dan stuur ik je wat foto's van stofjes door die ik nog heb liggen.
    woohoobydavina@gmail.com
    groetjes
    Davina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog wat leuk garen en wil best een dekentje haken/breien. Mail me gerust dan kan ik wat foto's sturen.
    konijn82@yahoo.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. oh karen een dekentje doen!! en als de mevrouw erna nog tijd en zin heeft wil ik ook wel een dekentje, ik heb nog wel wat spul te ruil hier (juwelen, knutselgerief, oude knopen, stof)

      Verwijderen
  4. Leuk idee! Ik kan eventueel een poster maken…formaat A3, jij mag zeggen wel thema/stijl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Karen,
    Het mandje krokantje heb je van mij nog te goed hé. Ik ben het nog niet vergeten. :-) Voorkeur van kleur?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Juij! (ik ook niet hoor, maar wist niet zeker of het dat zou worden) De kleur maakt eigenlijk niet zo uit, als het maar vrolijk is! Ik hou ook erg van patronen (bloemen, dieren, ...) en de stofjes zoals de 'geluksvogels' die ik maakte!

      Verwijderen
  6. Leuk, ik wil wel ruilen, als je het leuk vind pimp ik wat borden voor je op met de tekeningen die ik zoal maak. Om een idee te krijgen van hoe ik teken kun je even op mijn blog kijken en hier http://www.pinterest.com/fotootjevandaag/fotootje-vandaag-maakt/ Laat me maar weten of je interesse hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Amai, voor een stempel van jou wil ik veel ruilen hoor!
    In aanbieding: ovenwanten met bijpassende keukenshort in stof naar keuze of een toilciree tafellaken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke selectie! Ik ben ook een spijlenstoelliefhebber. Ik heb ondertussen een schommelstoel, een gewone grote stoel en acht keukenstoelen. Omdat ons definitieve stekje nog niet volledig vorm heeft, kan ik er voorlopig nog geen afstand van doen. Nu, buiten de eerste stoel (gekregen van de schoonouders) heb ik ze allemaal uit de kringwinkel hier in Tongeren voor 1 of 2 euro het stuk. En dan heb ik er ook al regelmatig moeten laten staan. Ik stel voor dat als ik er volgende keer nog eens tegen kom, ik je zeker iets laat weten...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk zo ruilen!! Ik wil voor jou wel een wolken of wolvenkussen maken.
    Je laat het maar weten via mijn blogje:
    http://naaikriebels.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die stempels van jou vallen hier altijd in de smaak! Ik wil ook wel ook wel ruilen en kan een ikealampje voor je opvrolijken met een leuk stofje!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Nicky, op welke manier kan ik je bereiken? Je mag me altijd een mailtje doen: karenvandelaer (at) hotmail (dot) com

      Verwijderen
  11. Leuk! Ik wil zeker ook iets maken voor jullie nieuwe stulpje, een wasknijperzakje in toile cirée staat al langer op mijn eigen to do lijstje - kan ik er ineens twee maken! Aan zo'n wc-rol hanger wil ik mij eventueel ook wel wagen :) Tafelzeil id stijl van kitsch kitchen kan je wel bekoren blijkbaar?
    (mail: sarah punt gommers at gmail punt com)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heerlijk voorstel! Hier staan een paar wolkenkussens op de planning. Eentje meer, dat lukt wel. Laat maar weten welke stof of printjes je graag ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het enige wat ik zou kunnen aanbieden is een zelfgemaakte poster (de middelste) http://annuttin.blogspot.be/2012/06/jury-en-tentoonstelling.html of een beschilderd broodplankje ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag An, helaas ben ik niet zo voor schedels :/ Hoe is het met jou trouwens? Groetjes!

      Verwijderen
    2. Snikske hoor.
      Ik heb een cursus aan het CVO gevolgd en nu ben ik bezig een een 6 weken durende stage :D
      Jij gaat verhuizen? Ben echt blij voor je. Zo spannend!

      Verwijderen
  14. Hoi hoi,

    Ik wil wel proberen iets te maken voor u hoor (ik vind het alleen zo spannend om te beslissen welk stofje enzo :s)
    Ik ben ook geen toptalent maar ik ben wel erg goed in mijn best doen ;)

    Groetjes sarah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik wil bijvoorbeeld dat wasknijperzakje wel proberen maken voor u?
      Ik heb nog wel wat tafelzeil liggen mss vind je daar wel een leuk stofje tussen?

      Groetjes sarah
      ps: spannend seg

      Verwijderen
  15. Hoi Karen, leuk idee! Ik zag ook dat mijn lampjes-van-Ikea-met-stof-van-Veritas op je verlanglijstje staan, tof! Maar ik ben er zelf ook aan gehecht en doe ze dus liever niet weg. En tijd om voor jou nieuwe exemplaren te maken heb ik ook even niet. Maar ik kan je eventueel wel een stukje van de zwaluwenstof aanbieden, om zelf een lampenkapje mee te bekleden (van de andere heb ik niet meer genoeg). Lijkt je dat wat? Je kan me mailen voor concrete afspraken op tine@appelzee.be. Groetjes Tine

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Tine, fijn! Ik had iemand gevonden die een ikealampje wou ruilen, maar nu vind ik haar niet meer terug. Ik laat je iets weten als ik het stofje nodig heb! Alvast bedankt voor het leuke idee!

      Verwijderen
  16. Hoi,
    bij Mama-Miep zijn we alvast fan! Limburgs talent wordt maar al te vaak onderschat!
    Wij willen graag een leuke Mama-Miep stempel en willen daar graag wat voor ruilen! Kussen, rokjes, broodmandjes, knuffels, toiletrolhouder, noem maar op!
    Graag horen we van je!
    Groetjes, Mama-Miep
    https://www.facebook.com/mamamiep?ref=hl

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Karen, ik wil je wel helpen aan zo van die voorraadpotten. Tof idee, die ruilactie! :) Heb er voor Kerst ook gemaakt voor de schoonzus en zij was er erg blij mee! ;) Ik hoor het wel als je er graag wil, ze staan hier al een tijdje op een to-dolijst, misschien kom ik er zo wel toe! Groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hey Karen, ik zie hier nu net je ruil-bericht ;-). En ik vraag me af of je nog steeds op zoek bent naar ruilers? Ik las dat je een bekleed ikea-lampje met stof wou? Da's één van mijn favoriete naaiprojectjes, dus laat maar iets weten als je dat nog kan gebruiken hé ;-). Een stempel met het Hilde@Home-logo zie ik wel zitten ;-). Je mag me altijd mailen op hildeathome@gmail.com. Lieve groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen