17 september 2014

Franse wraak..

Ruimtevissers dochter nam op een avond 'Franse wraak' in de slaapkamer van haar ouders. Ze wisselende de stoel van plaats, zette de wekker omgekeerd en gooide een handdoek in het bed. Dat alles omdat ze niet langer mocht opblijven. Ruimtevisser vroeg aan haar lezers op welke Franse film haar dochter zich geïnspireerd had. Ik moest geen moment twijfelen! Het ging echter om mijn lievelingsfilm: 'Le Fabuleux Destin d'Amelie Poulain'. De eerste die een juist antwoord gaf, kreeg een cadeautje uit Parijs! En die winnaar, was ik...

Dat het cadeautje een echt cadeau zou zijn, had ik niet verwacht. Ik kreeg er geen één, maar wel drie. En wat voor.. ! Mijn ogen twinkelden bij het open maken van het pakje. 

De eerste prijs was een nota-boekje, met een retro-look. Daarnaast kreeg ik -omdat er minstens een eifeltoren in het pakje moest zitten- een schattige eifeltoren-rasp. Handig en leuk ogend, voor als we gaan samenwonen!

Als kers op de taart, kreeg ik een prachtige tas uit een bio-winkel. En laat het nu toeval zijn of niet, op zo een gehaakte (?) tas wacht ik al lang. 

Dus, Ruimtevisser, een dikke merci, want ik ben echt super blij met mijn gewonnen prijzen!

4 opmerkingen: