17 september 2014

gezocht: Ikea Besta tv meubel

Al twee weken zijn we spullen ohjee, wat zijn het er veel in dozen aan het proppen. Met overvolle auto rondrijden is voor mij niet nieuw meer. 

Het uitpakken van 'uitzet-voor-later', is wel erg belonend en zorgt ook voor veel 'ohh' en 'wouw'. en ook voor, 'ik wist niet meer dat ik dit al had', oeps

Vandaag aten mijn grote verhuishulp, alias mama, en ik een eerste maaltijd in het huisje van mijn vriend en mij. Wel met een kleurrijk lepeltje, want ander bestek hebben we nog niet.

Na het afschuimen van rommelmarkten, kringloopwinkels, solden en tweedehands-websites vonden mijn vriend en ik al veel mooie spulletjes. 

Ik beloof jullie wat foto's, maar daarvoor moeten jullie nog wat geduld hebben. Er is nog veel werk in ons huurhuisje! We wonen er ook binnenkort pas...Om ons huisje op te vrolijken zijn we opzoek naar een tweedehandse versie van de Ikea Besta tv-meubel in het geel (zie foto). 

Heb je er zo ééntje staan en wil je hem kwijt, stuur me dan zeker een mailtje (karenvandelaer(at)hotmail(dot)com). Liefst in België, of dichtbij regio Belgisch Limburg. Natuurlijk betalen we jou er voor (kan ook in combinatie met stempels). Heb je een ander geel tv-meubel staan, dan mag je me ook altijd mailen!

Bedankt en ik hou jullie op de hoogte!

6 opmerkingen:

  1. Helaas, ik heb niet zo'n prachtig geel meubel voor je. Geniet van je nieuwe huisje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Daar kan ik je niet aan helpen aan zo'n geel tv meubel.Veel succes met de verhuis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, heb je echt een uitzet? Toen ik jong ;-) was kon dat ook via Walra. Lijkt me leuk om alles weer uit te pakken. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen