1 september 2014

Wie helpt: Speedy Carve (deel 2)

Een week geleden zette ik deze oproep op mijn blog. Ik was opzoek naar een klein stukje 'Speedy Carve', materiaal om stempels te snijden. Het zelf bestellen zou nogal duur oplopen, als ik de verzendingskosten van 5€ meerekende. Ik heb ook niet zo goede ervaringen met stempel-snij-rubber. Meestal is het niet goedkoop en snijdt het totaal niet goed. dat zorgde dan voor een hoop frustratie en tranen! Toch wilde ik die 'Speedy Carve' wel eens testen...

Ik kreeg een heel aantal berichtjes van lieve mensen die me zomaar uit de nood wilde helpen! Zomaar, lief hé! Dat maakte me echt blij.

Ook kreeg ik een berichtje van Ageeth. Zij wilde me gewoon een stukje opsturen! Ageeth snijdt zelf ook stempels, zoals deze Spaanse pepers. Ze maakte met haar stempels een bestekzakje, inpakpapier en een linnendoek. Neem zeker een kijkje op haar blog Ogenzalf!

Het stukje rubber was magnifiek ingepakt. Ik werd helemaal blij van de verpakking. Op de enveloppe plakte een grote sticker 'wij doen met groen'. Binnenin paste alles samen. Maar het toppunt van de verpakking was toch wel de paperclip-vogel ik ben helemaal verliefd!
Ik dacht dat het even zou duren wanneer de stempel af zou zijn. Ik twijfel altijd over wat.. Maar ik was zooo benieuwd, dat ik er onmiddellijk aan begon. En, wat is nu niet beter dan een nieuwe adresstempel? 

Nu over Speedy Carve zelf.. de rubber was op het eerste zicht nogal flexibel en glanzend. Toch nam het goed de potloodlijnen over. Daarnaast snijdt het rubber ook erg vlot, zonder brokjes. Het is een beetje stug, maar dat maakt dat het me wel kwalitatief lijkt. Het is gewoon een beetje wennen en een adresstempel gaat ook niet zo vlot natuurlijk als een illustratie.
Speedy Carve is dus zeker voor herhaling vatbaar! Nu enkel nog een goed verkooppunt zoeken (tips?)..

En, voor diegene die het nog niet wist..
wij verhuizen binnenkort naar Diest! 

12 opmerkingen:

 1. Heel graag gedaan en bedankt voor je lieve verwijzingen naar mijn blog.
  Je hebt een mooie adresstempel gemaakt. Zo klein werken lukt mij niet.
  En de stempels van Speedy Carve blijven inderdaad goed en mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jij bent gewoon heel lief geweest, van me direct een stukje op te sturen! :)
   Ik heb ook lang aan de stempel gewerkt... een titanenwerkje.

   Verwijderen
 2. Proficiat alvast met de verhuis binnenkort, en die adresstempel is magnifiek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier in jullie nieuwe woonst. Niet zo ver hier vandaan trouwens, dus als je eens in bent voor een blogmeet, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook net weer een paar stukken binnengekregen, ik bestel ze in Nederland en de verzendkosten aar Belgie zijn ook niet goedkoop. De stempels blijven naar mijn idee langer goed, maar het is inderdaad even wennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, Ageeth wees me op deze blog! Voelt een beetje vreemd om hier zo voor mezelf reclame te maken, maar NoeKs verkoopt ze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond ze daar! Fijn dat toch iemand in de BeNeLux ze verkoopt :)

   Verwijderen