31 augustus 2014

Hij is weer voorbij.. die mooie zomer!

Twee maanden, zolang heb ik -als leerkracht- vakantie. Volgeboekt in juni, vijf keer in- en uitpakken. Steeds een paar dagen in eigen bed, even happen naar adem en weer weg. Zalig, nu het zo nog kan, ongebonden! 

Zo denk ik er op terug..

twee warme weken stralend Cambodja, een zalig trouwfeest met vrienden en een Boombal, vier dagen betoverend Praag met mama aan mijn zijde, voor de laatste keer genieten van zeven dagen Gentse feesten, logeren bij de beste 'huisgenoten' ooit in Gent, vijf dagen kamperen en accordeon spelen met de allerbeste leraars, genieten van dansen met het lief op Boombalfestival, de eerste danspasjes zetten met mijn metekindje in de draagzak, een kraampje uitbaten op de plaatselijke rommelmarkt en de aller gekste dingen verkopen, drie dagen wandelen in de Moezel in Duitsland..

Het was zalig, maar nu is het voorbij!
Gelukkig zorgt het weer er voor dat we terug in 'schoolmodus' komen. Jaja, lieve kindjes, deze juf heeft er weer zin in!

Hoe was jullie zomer?


Foto's en tekening met dank aan: Tine, Charlotte, Tessa, Luis en Grid

2 opmerkingen:

  1. WOW Karen, je had wel een drukke vakantie hè....maar een hééélé plezante zo te lezen en te zien! Ik begin morgen ook terug te werken na twee weekjes verlof, dat is altijd een moeilijk stapke zetten, maar dat gaat ook weer lukken. In elk geval hebben we het ook leuk gehad dus ben ik content! Hopelijk tot binnenkort nog eens? daag, lieve groetjes, Hilde

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Drukke maar leuke vakantie gehad maar nu een juf die er weer klaar voor is,zo klinkt dat super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen