29 oktober 2014

workshop 'Kleuren voor Volwassenen'

Afgelopen zondag zat ik weer in de Standaard Boekhandel in Hasselt. Hun openboekdagen zijn elk jaar een groot succes!

Buiten het aanbod van leuke workshops, muziek en lezingen, gespreid over drie dagen, kon je er ook terecht voor een lekker hapje (van donuts, koekjes en cake tot kaasjes en crackers) en een drankje. Een mini-boekenbeurs eigenlijk..

Ik gaf de workshop 'Kleuren voor volwassenen'. Hoewel er enkele moedige volwassenen kwamen kleuren, bestond het merendeel van mijn publiek uit enthousiaste kinderen.
Het was bewonderenswaardig om te zien hoeveel geduld zulke kleine kinderen hebben! Uren konden ze naast mij, zonder zeuren, hun gedetailleerde kleurplaat inkleuren.

Voor mij was het een leuke verrassing dat er enkele kinderen van mijn tekenles-klas passeerden. Alsook een collega, familie en lieve blogster M..

En volgend jaar ben ik er hopelijk weer bij!
ps: deed jij ook mee aan de kleurwedstrijd?

4 opmerkingen:

 1. Hoi Karen, wat leuk zeg een boekenbeurs zonder al die drukte :)
  Ik heb me lange tijd niet meer gewaagd aan een kleurboek maar broeger was het mijn absolute lievelingsbezigheid. En als ik het zo bekijk, ik zit nu ook soms te priegelen met veel geduld op één kaartje. Misschien toch eens proberen :)
  Groetjes,
  Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, ik zat met ons Rupelkransje in de Standaard Boekhandel in Schelle : zaterdag zentangle tekenen op stenen en zondag haken ... en ja ik deed mee met de kleurwedstrijd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen