19 november 2014

home sweet home

We wonen hier nu een dikke maand en het gaat hier prima! De weg naar de winkel vinden we moeiteloos, we hebben toffe buren, de hond van de hoek herkent ons al en we ontdekten hier en daar een bos of park. Ook de fiets, die vroeger meestal een jaar op stal stond, wordt hier elke week meermaals gebruikt! Diest is een mooie én gezellige stad.

Ik maakte enkele foto's van ons interieur. We huren een klein huisje, het kleinste huisje van de hele straat. Maar, we houden van ons stulpje! Omdat het een rijhuis is, is ons huis hier en daar wel donker (sorry voor donkere foto's!).
Ons huisje hebben we vooral ingericht met dingen die we kregen, tweedehands van de rommelmarkt of spullen die we al hadden. In onze inkomhal zie je een kapstok die we een extra vernislaagje gaven.

In de keuken is er wel wat licht! Hier kunnen dan ook enkele plantjes staan en onze Brabantia broodtrommel mag niet ontbreken. Deze laatste vond ik lang geleden voor geen geld in de kringloopwinkel.

Ook hebben we in onze keuken enkele schapjes, waarop mijn Gulfpotten-collectie staat. Hierin zit de mengeling van mijn dagelijkse Granola-ontbijt.

De blauwe kast die je verderop ziet, schilderden we zelf. Evenals de gele stoelen gaven we (meerdere) likjes verf. Ik kan je alvast zeggen dat het een heel titanenwerk was. Maar we zijn er heel tevreden van!
Op de volgende foto's zie je onze twee zetels (die we al hadden). Bedekt met een super-mooi gehaakt granny square deken en een stukje stof van Africa.

Op onze slaapkamer staat een prachtige en grote retro kast, die we zomaar van iemand kregen! Tof hé.

Ook de witte kast -met toffe verhuiskaartjes op- vonden we via iemand waarbij het huis werd leeggemaakt. Vermits we geen opberghok hebben, is hij onze voorraadkast.
Hopelijk genoten jullie een beetje mee!









24 opmerkingen:

  1. Gezellig! Gulppotten? Ik dacht dat dat Henkelpotten waren? Tot snel, weten we als iets van de doodle? De foto met zetel, wit rekje boven, granny en wolkkussen, doet me heel fel aan ons appartement denken. Veel geluk daar

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ze zijn van Gulf :) staat toch op de pot... Hella moet de doodle nog invullen. Het is idd wat geïnspireerd op jullie interieur. Het wolkenkussen kreeg ik wel cadeau!

      Verwijderen
    2. Een vrolijk, kleurrijk interieur! Mijn wolk heeft een leuk plekje gekregen. ;o)

      Verwijderen
    3. de wolk is een fantastisch hoofdkussen bij zetelavonden ;)

      Verwijderen
  2. Wat mooi kleurrijk en retro. Ik hou ervan en fijn dat het goed gaat daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet eruit als een heel gezellig, kleurrijk plekje, Karen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het bewijs dat er niets mis is met gekregen en gerecupereerde spullen. Vooral het blauwe kastje vind ik super. Ik mag mss toch ook wel wat meer kleur in mijn interieur brengen als ik jouw foto's zo zie...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een écht Karenhuisje! Prachtig, vrolijk, kleurrijk, met véél ziel en hart....kortom een gezellig stulpje voor jullie! Veel geluk daar in Diest!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een mooie inrichting wauw, mss kan jij de kamer van guppie komen inrichten ;)
    En wat een mooie tas aan jullie kapstok ;)

    Dikke zoen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi interieur! Waar heb jij je verzameling voorraadpotten ingeslagen? Met die appeltjes op? :-)
    mizolilie.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Erg veel rommelmarkten afschuimen (en iedereen die rommelmarkten doet zeggen dat je er zoekt) en zo hopen er goedkope te vinden!

      Verwijderen
  8. Plezant zo'n inkijkje in je interieur.
    Het ziet er supergezellig uit, lekker kleurrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dat ziet er heel gezellig uit!
    Leuk dat we even mochten komen piepen.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gezellig! Wij hebben dezelfde mat ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk interieur! Mooi!
    grtjs Saartje

    http://saartjeathome.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk interieur Karen! Lekker kleurrijk :)
    Groetjes,
    Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen