1 december 2014

Kerstlijstje

Een beetje vroeg, dat weet ik, maar na Sinterklaas trekken we onmiddellijk ons lijstje voor Kerst.

We schrijven allemaal leuke dingen op en diegene die je trekt, mag er wat leuks uitkiezen (voor 25€). Dan heb je direct een schitterend cadeautje onder de kerstboom en is iedereen blij!

Wat zet jij op je wensenlijstje? Of waar zou jij 25€ aan besteden als je zou mogen kiezen? Links van leuke webshops zijn ook welkom!


8 opmerkingen:

 1. ik heb de milestone cards en een blinde ritsvoetje op men lijstje gezet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat durf ik niet, dan denkt iedereen dat ik zwanger ben/wil worden (en dat is nog niet :) ). Maar ik vind die kaarten wel geweldig!

   Verwijderen
 2. Ik hou heel het jaar mijn lijstje bij: http://www.pinterest.com/gerhildemaakt/cadeautips/, anders vergeet ik toch de helft. :-) Van goedkoop (chocolade, flockfolie ...) naar duurder en ook webshoptips. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ahha! Al een paar dingen gevonden :) Tof, merci!

   Verwijderen
 3. ik zou nu nog graag een hard cover van De Grote Vriendelijke Reus of van De Reuzeperzik hebben. Ik ben dol op die kinderboeken :)
  Verder zou ik ook wel graag de laatste cd van Tony Bennet hebben, en wat verzamelwerken van Gorki.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SvDZ1 (want sommige patronen zijn wel echt rats versleten!), borduurvoetje, grillpan van Piet H., lettertang van Hema met fluovulling, en een echte klassieker waar ik echt nood aan heb: warme PANTOFFELS! en nu maar hopen dat mijn huisgenoten hier meelezen :)

  BeantwoordenVerwijderen