10 april 2015

van ruilen komt huilen.. (deel 26)

Op de 'bigblogameetup' sloten Davina en ik onze ruil af. Het was wat zoeken naar elkaar, tussen de andere 109 bloggers. Eénmaal elkaar gevonden, was het leuk om haar en haar baby in levende lijve te ontmoeten. Zo kon ze ook zien hoe blij ik met de ruil was en dat heb ik ook tien keer gezegd.
Davina maakte voor mij drie zevensjaaltjes in super mooie stofjes. Het diertjessjaaltje is mijn favoriet! Al heb ik het blauwe bloemenstofje van Bora ook in de paarse versie als kleed

Daarnaast kreeg ik ook een Daltonbroekje (Maison Victor) in leuk appeltjesstof. En een kruippakje met sterretjes (Vilikko rompertje uit Ottobre). Alle cadeautjes werden met veel 'ohh' en 'ahhh' aanschouwd. Ook omwille van de afwerking.
Voor Davina maakt ik vijf stempels. Een heel gewicht, dus wel leuk dat we door de blogmeetup postkosten konden uitsparen.

De eerste zijn voor haar zelfgemaakte kleren; een logo-stempel met uiltje, een 'Woohoo!'- en een 'Handmade'-stempel. Als vierde stempel een 'dikke duim' en tenslotte ook een stempel voor haar vriend, die duiklessen geeft.

Bedankt Davina voor deze leuke ruil!


6 opmerkingen:

 1. Leuke ruil! Ik heb de bavetjes en broekjes 'in het echt' gezien en ze waren héél mooi!
  Liefs Saartje

  http://saartjeathome.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blijft goed bezig met ruilen,hé!Toffe spullen voor jullie baby al staat die nog niet echt in de planning vermoed ik...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad niet :) haha!
   Maar tegen dan gaat het wel een heel kleurrijk kind zijn!

   Verwijderen
 3. Oh waw, zo leuk dat je zelf stempels maakt. Ziet er heel hip uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, mijn blogpost is ook goed getimed :) Ik ben ook heel tevreden met de stempels, nu alleen nog op zoek naar een inktkussen (of een paar... :p)
  Geweldig vind ik het dat iedereen met z'n eigen talent een ander blij kan maken.
  En dank je voor het mooie compliment over de afwerking van mijn naaisels :) groetjes en wie weet... tot ruils!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tegen dat die baby op de planning komt te staan, zal de kast al lekker kleurrijk zijn. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen