23 september 2015

Stig is geboren!

Een dik jaar geleden ontwierp ik het bijzondere geboortekaartje voor Susie. Helemaal anders dan alle andere kaartjes en daarom ook leuk om te doen. Nu was het de beurt aan de kleine broer.

Het kaartje van broer Stig zou gelinkt moeten worden aan dat van Susie. Maar dan zouden we natuurlijk voor een ruigere en stoerdere versie gaan. Hier een jongensversie van Susie's kaartje!

Het kaartje van Stig kreeg een metalen achtergrond, met een schroef in elke hoek. We werkten ook met vuile kleuren, zoals petrol blauw, bruin en oranje. De cirkel en vaandel uit Susie's kaartje kwamen ook in dit kaartje terug. 
Voor Stig maakten we ook een ontwerp voor leuke, ronde magneten en voor een babyborrelkaartje. Alles in dezelfde stijl als het geboortekaartje.De ouders van Stig timmerden een leuk presentatie-kraampje. Ze gebruikten de stempels, die wij uitsneden, voor de doosjes, de zakjes en de glazen potjes. Zo zie je maar, wat je met stempels allemaal kan doen! Als laatste foto kan je goed zien, hoe de stempels worden uitgesneden..

Ik wens de ouders van Stig veel geluk toe met hun tweede kadeeke! Ook een kaartje bestellen? Kijk even hier.
Meer info voor een geboorte-stempel? Kijk hier.
Je mag me ook altijd een mailtje sturen! 

1 opmerking: