25 september 2015

van ruilen komt huilen.. (deel 41)

Met Sara sloot ik ook een ruildeal af. Zij naaide iets voor mij dat ik nog zocht.. een mooie hoes voor een baby bjorn wipper.

Op dat moment had ik nog geen wipper gekocht, maar Sara begon met volle moed aan de hoes. De wipper vond ik tweedehands voor 20€, hiervoor moesten we wel bijna naar de andere kant van België rijden, maar daar moesten we toch net zijn die dag.

De hoes bestaat uit een zacht katoentje met schattige olifantjes. Voor de eerste fruitpapjes kunnen we de hoes omdraaien naar de zwarte zijde die ook steviger is. Het geheel is mooi afgewerkt.

Voor Sara maakte ik een logo-stempel met 'Sloffies' op.

Bedankt Sara, wij gaan nog veel gebruik kunnen maken van de hoes!


6 opmerkingen:

 1. mooi en goed dat ge die wipper gevonden hebt!!! de beste wipper hoor
  ivm met dat eten geven in een wipper (fruitpap), let's talk about Rapley, we hebben het nog over ;)
  baby's van zes maanden eten niet in een wipper achtergoverliggend maar mooi zittend in de eetstoel aan tafel, op 4 maanden is dat natuurlijk n ander verhaal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rapley ken ik :) Ik weet niet of we onze baby echt rapley-gewijs gaan opvoeden. Natuurlijk wel wat stukjes tussendoor, maar niet als echte maaltijd. We hebben ook een triptrap hoor, dus zodra hij/zij kan zitten, komt 'ie mee aan tafel :)

   Verwijderen
 2. Heel leuke hoes :) En wat een koopje, voor slechts 20€...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig dat al die leuke ruils nu een concreet doel hebben! Je kleintje heeft al een leuke verzameling! Echt een leuke manier om alles bij elkaar te krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen