11 maart 2016

retro Liladress - jumpsuit

Na het naaien van de eerste Liladress-Jumpsuit, zag ik een tweede naaisel ook wel zitten. De baby had zich immers een paar dagen later nog niet aangemeld en mijn vol-geplande dagen liepen stilaan tot zijn einde.. 

Vriendlief en ik gingen richting Leuven voor wat lekkers en een (alcoholvrije) cocktail. Dit was natuurlijk ideaal om eens binnen te springen bij Lanalotta, waar ik volgend jeans-look-stofje scoorde. 

Na aankoop, ik ben nog al een twijfelaar, had ik een beetje spijt van de stofkeuze. Misschien had ik beter iets feller gekozen, zodat het pakje niet gewoon uit de winkel lijkt te komen... de grijze cactussen die ik al zo lang wil, hadden ze niet

Toen het naaisel eenmaal in mekaar zat, was ik toch terug overtuigd van mijn stofjes-keuze! Het stofje is lekker zacht, valt goed en de combinatie met de turkooise boordband, klepje en het bordeaux stofknoopje, geven het een retro-look. Perfect!

Onderaan zette ik blauwe kamsnaps. Deze keer knipte ik de vliesline wel in de juiste richting uit. De knamsnaps gaan nu veel beter open en dicht.
Stof: Lanalotta, viscose tricot, jeansblauw
Drukknoopjes: Kamsnaps 
Bordeaux knoopje: kringloopwinkel

8 opmerkingen:

 1. Een zeer geslaagde jumpsuit!
  Ik ontdekte een jaar geleden ook de winkel 'lanalotta' met een prachtige webshop!
  Ze hebben daarnaast ook een leuke facebookpagina!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eenvoud siert. Prachtig, ik vind dit patroon ook top.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi en ideaal die stofkeuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Karen, mooie kleuren gecombineerd! :)
  (Ooooh dat konijntje, even nostalgie moment voor mij!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. heel mooi, maar wat me vooral opviel was ook het konijntje, ook voor pij pure nostalgie, dit was de knuffel van mijn dochter die nu 27 wordt. Waar heb je deze nog gevonden?

  BeantwoordenVerwijderen