28 september 2015

Noah is geboren!

Voor Noahs kaartje op maat vertrokken we vanuit het concept 'de ark van Noah'. Verschillende dierenkoppels nemen plaats op de boot en een koppel visjes in de zee. 

Na het inkleuren van de tekening, kwamen Noahs ouders tot het besluit dat ze de schets veel sprekender vonden. De schets werd de definitieve voorkant van het kaartje. Samen met een ruw, 'getypt' lettertype voor naam en datum, was zo de voorkant klaar.
De achterkant ontwierp ik met een achterliggend idee. De ouders van Noah hebben veel buitenlandse vrienden en wilden het kaartje over heel de wereld laten reizen, zoals immers de ark ook doet. Het idee is dat vrienden en familie het kaartje meenemen op reis of vanuit hun land waar ze wonen, terugsturen naar België. Onderaan het kaartje is een klein vakje waar ze een berichtje voor Noah kunnen achterlaten. Rechts is plaats voor een mooie, buitenlandse postzegel. En Noahs adres staat al netjes klaar op de adreslijnen.
Voor Noah maakten we ook twee stempels; ééntje met de ark en een andere met zijn naam.

Ik wens de ouders van Noah nog veel geluk toe!
Ook een kaartje bestellen? Kijk even hier.
Meer info voor een geboorte-stempel? Kijk hier.
Je mag me ook altijd een mailtje sturen! 

5 opmerkingen:

 1. Tof idee! Ik zag dat je bordjes maakte voor meter en peter. waar haal je het speciaal papier en waarschijnlijk een domme vraag, maar bak je dat in een gewone oven?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb dat toen via Mitsy gekocht (ik volgde bij haar een workshop) en had daar van over.
   Nee, je moet het in een echte klei-bak-oven doen...

   Verwijderen