28 mei 2014

van ruilen komt huilen .. (deel 6)

Mijn lieve vriendin Mitsy maakt prachtige ceramische 'Feelings', maar haar hand-gerolde bakparels vind ik anders ook fantastisch! Al een tijdje stonden ze op mijn 'wishlist'. 

Mijn lief en ik maken vaak quiches (groententaart), snel klaar en meestal mega-lekker! Bakparels zouden dus zeker niet misstaan in ons nieuw huisje. Mitsy en ik bedachten een ruil. 

Ze daagde me uit om een verjaardagsoutfit voor haar dochtertje te naaien. Leuke uitdaging, en al zeker als ik er bakparels voor in ruil kreeg!

De bakparels (nu nog netjes opgeborgen) kreeg ik in een mooie pot, samen met een 'happy girl'. Voor het jurkje gebruikte ik het gratis patroon van De Droomfabriek. De elastiekjes op het patroon liet ik achterwege. Het kleedje is volledig gevoerd. Mitsy liet me weten dat haar dochtertje heel blij was met het kleedje. Het pakje werd met een 'Wowie Wauw Wow' geopend! :)



6 opmerkingen:

  1. Hoe leuk is dat :) en bij die 'Wowie Wauw Wow' kan ik het geluid er levendig bijdenken. Haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf gedraaide bakparels. Hoe leuk, was er zelf nooit opgekomen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag lieve Karen,
    Ik vond het een fantastische ruil! Juultje zal stralen op haar verjaardag (en alle andere dagen ook omdat dat haar natuur is). Het spijt me dat ik je geen foto bezorgd heb voor je blogbericht maar gezien de omstandigheden heb ik er niet meer aan gedacht! Ik stuur je zeker een foto als ze jarig is, dan kan je haar in volle glorie tonen op je blog!
    Veel liefs en nogmaals merci!
    XO
    Mitsy

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dag Mitsy, die foto krijg ik nog wel eens ;)
      Jij bedankt voor de super leuke ruil.. nu kan ik veel zoete en zoute taartjes bakken!
      Veel liefs, Karen

      Verwijderen
  4. wat een leuk jurkje heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen